A cheltuit o avere cu ea! Nick Rădoi i-a luat iubitei apartament de 100.000 de euro - FOTO EXCLUSIV

image
Cei doi îndrăgostiţi au realizat, pe plaja din Mamaia, o şedinţă foto artisticăFoto: MIHAI IONESCU

Are un palmares generos de femei şi pe toate le-a tratat cu bijuterii, haine fine şi vacanţe de lux, însă de adevăratele cadouri se pare că are parte doar cea pentru care a revenit în România, Mădălina Apostol. Bruneta are toate atuurile cu care a reuşit să-l zăpăcească pe Nick Rădoi (51 de ani). E frumoasă, tânără, „tunată” şi are şi doi copii, statutul de mamă fiind cel care, probabil, l-a cucerit total pe actualul partener. Aceste calităţi au fost motivaţionale pentru gestul incredibil pe care Rădoi l-a făcut imediat ce a aterizat în România.

Cum a ajuns în ţară, mai exact miercuri dimineaţa, acesta s-a întâlnit cu reprezentanţii unui ansamblu rezidenţial din Capitală, pentru a cumpăra un apartament cu două camere, complet mobilate. Nu a făcut achiziţia pentru el, ci direct pe numele iubitei, plătind în jur de 100.000 de euro, cu banii jos. La 30 de ani, Mădălina are în proprietate două imobile, întrucât, în acelaşi complex semicentral, aceasta a cumpărat în 2013 un apartament cu patru camere, în care locuieşte cu cei doi copii ai săi, de 6, respectiv 8 ani,  rodul unei relaţii anterioare.

Cele două camere sunt complet mobilate

Potrivit surselor Click!, Rădoi a făcut acest gest, de a-i lua apartament Mădălinei, pentru că nu şi-a dorit să-i deranjeze pe copii brunetei atunci când vine în România, în vizită la ea. După această investiţie majoră, la care se adaugă şi altele la fel de preţioase, respectiv 26.000 de euro pentru petrecerea aniversară pe care i-a făcut-o vineri seară într-un club de fiţe din Mamaia, şi alţi 22.000 de euro pentru alte cheltuieli, toţi se întreabă cât va mai dura până când cei doi se vor căsători.

Deşi i-a luat încă un apartament în Capitală, se pare că afaceristul are alt plan pentru noua lui iubită. Afaceristul stabilit de peste 30 de ani în America, unde a făcut în câţiva ani milioane de dolari, vrea să facă demersurile necesare pentru ca, din toamnă, Mădălina să se mute în America. Tot în acest weekend, bruneta a primit şi un inel de la Rădoi, dar şi alte bijuterii cu diamante de la firma Van Cleef&Arpels, însă nu a fost cerută în căsătorie.

Nick Rădoi şi-a golit conturile în ţara natală

image
Complexul rezidențial unde afaceristul i-a luat apartament se află în zona bulevardului Basarabia din Capitală

image
Mădălina a primit şi un plic cu un miliard de lei vechi, echivalentul a 30.000 de dolari

image
Petrecerea dată într-un club de fiţe din Mamaia, de ziua Mădălinei, l-a costat pe Rădoi alţi 35.000 de dolari

După 3 ani de la ultima vizită în România, Nick Rădoi a revenit pe plaiurile mioritice de dragul unei femei. Mădălina Apostol este femeia care i-a aprins ”fitilul” celebrului milionar şi, pentru a-i intra definitiv în graţii, acesta îi pune lumea la picioare la numai două luni de relaţie. De când a sosit în ţară, afaceristul a „spart” nici mai mult nici mai puţin de 65.000 de dolari şi 100.000 de euro.

Miercuri, la prânz, acesta a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea din bancă, după ce schimbase suma de 30.000 de dolari, aproape un miliard de lei vechi.

Primele mii de euro s-au dus pe hainele achiziţionate de la magazinul iubitei lui Bogdan Stelea, Laura Alistar, dar şi pe alte cumpărături de lux, iar 35.000 de dolari s-au dus pe cheful organizat cu ocazia aniversării iubitei, în clubul Le Gaga. Alţi 100.000 de euro s-au dus pe apartamentul pe care i l-a făcut cadou Mădălinei.

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
andreea esca si alexia eram
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
Târgul de Crăciun din Budapesta Ungaria în 2021 Foto colaj Daciana Stoica jpg
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg