A crescut la casa de copii şi a salvat de la înec trei oameni

Ultima actualizare:

    În reality-show-ul “Supravieţuitorul”,  Mircea Amza face parte din tribul  Hangin şi este simpatizat de toţi colegii
În reality-show-ul “Supravieţuitorul”, Mircea Amza face parte din tribul Hangin şi este simpatizat de toţi colegii

Nu e de mirare că s-a înscris într-un show de aventură, căci parcă şi viaţa lui e desprinsă parcă dintr-un film. Mircea Amza, unul dintre cei 18 concurenţi de la „Supravieţuitorul”, a avut un destin cutremurător. Necazurile l-au călit însă şi îl pot ajuta să pună mâna pe premiul de 100.000 de euro, de la PRO TV.

La 48 de ani e constructor, dar până să ajungă la această stabilitate a avut mult de tras. Originar din Arad, Mircea Amza sau Daddy, cum îi spun colegii, a rămas orfan de mamă la 4 ani, crescând cu tatăl biologic până la 6 ani, când a fost preluat de autorităţi, pentru că părintele lui nu avea grijă de el. De la 11 ani a fost luat sub tutela mătuşii sale, care i-a devenit ulterior şi mamă adoptivă.

Cât timp a stat la casa de copii, a învăţat ce înseamnă disciplina, respectul şi loialitatea. De la mătuşa sa a învăţat să fie punctual, să-i respecte pe cei mai în vârstă, să nu mintă şi să nu lipsească de la şcoală.

„Am crescut auzind: să nu lipseşti de la şcoală, să nu întârzii, să nu minţi, să nu vii repetent, tu ce-ai mâncat azi? Un profesor m-a caracterizat drept: brânză bună în burduf de câine. Am fost un devorator de lectură, mi-a plăcut şahul foarte mult, mi-a plăcut să desenez, doar că nu mi-am permis financiar să studiez desenul. Am fost, în general, cuminte, dar am cedat şi anturajului”, se descrie Mircea.Concurentul e însurat de 26 de ani şi are o fiică de 25 de ani. E săritor şi curajos şi până acum a salvat de la înec trei persoane, în trei ocazii diferite. Mircea se implică şi în activităţile tribului din care face parte la „Supravieţuitorul”, reality-show-ul difuzat luni şi marţi la PRO TV şi, mai ales, în probele fizice. Nu e exclus ca tăria de caracter şi disciplina să-l ajute să câştige premiul de 100.000 de euro.

Uite cum supravieţuiesc bombele-sexy în sălbăticie!

  • Fetele din cele două triburi, Hangin şi Tubig, au descoperit că scoicile pot avea mai multe întrebuinţări: sursă de hrană, apoi cochiliile sunt folosite pe post de linguriţe, dar şi ca... pensete!
  • Nucile de cocos sunt folosite pentru hrană, pentru hidratare, dar şi ca boluri pentru salatele de fructe. Sau, şi mai creativ, ca aţe dentare!  
  • Nisipul e duşman, dar şi prieten! Îi frige pe concurenţi, dar e folosit şi pe post de “burete” de baie şi, de ce nu?, pe post de detergent pentru haine!
  • Bananele prăjite au gust de chips-uri. Sau cel puţin asta-şi imaginează concurenţii de fiecare dată când le mănâncă.
  • Fetele îşi fac bijuterii din tot ce prind pe insulă: scoici, melci sau aţele de la nucile de cocos.
  • Steagurile triburilor sunt în acelaşi timp şi dulap, şi cămară pentru provizii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net