A crescut la casa de copii ┼či a salvat de la ├«nec trei oameni

22 septembrie 2016
image
├Än reality-show-ul ÔÇťSupravie┼úuitorulÔÇŁ, Mircea Amza face parte din tribul Hangin ┼či este simpatizat de to┼úi colegii

Nu e de mirare c─â s-a ├«nscris ├«ntr-un show de aventur─â, c─âci parc─â ┼či via┼úa lui e desprins─â parc─â dintr-un film. Mircea Amza, unul dintre cei 18 concuren┼úi de la ÔÇ×Supravie┼úuitorulÔÇŁ, a avut un destin cutremur─âtor. Necazurile l-au c─âlit ├«ns─â ┼či ├«l pot ajuta s─â pun─â m├óna pe premiul de 100.000 de euro, de la PRO TV.

La 48 de ani e constructor, dar p├ón─â s─â ajung─â la aceast─â stabilitate a avut mult de tras. Originar din Arad, Mircea Amza sau Daddy, cum ├«i spun colegii, a r─âmas orfan de mam─â la 4 ani, cresc├ónd cu tat─âl biologic p├ón─â la 6 ani, c├ónd a fost preluat de autorit─â┼úi, pentru c─â p─ârintele lui nu avea grij─â de el. De la 11 ani a fost luat sub tutela m─âtu┼čii sale, care i-a devenit ulterior ┼či mam─â adoptiv─â.

C├ót timp a stat la casa de copii, a ├«nv─â┼úat ce ├«nseamn─â disciplina, respectul ┼či loialitatea. De la m─âtu┼ča sa a ├«nv─â┼úat s─â fie punctual, s─â-i respecte pe cei mai ├«n v├órst─â, s─â nu mint─â ┼či s─â nu lipseasc─â de la ┼čcoal─â.

ÔÇ×Am crescut auzind: s─â nu lipse┼čti de la ┼čcoal─â, s─â nu ├«nt├órzii, s─â nu min┼úi, s─â nu vii repetent, tu ce-ai m├óncat azi? Un profesor m-a caracterizat drept: br├ónz─â bun─â ├«n burduf de c├óine. Am fost un devorator de lectur─â, mi-a pl─âcut ┼čahul foarte mult, mi-a pl─âcut s─â desenez, doar c─â nu mi-am permis financiar s─â studiez desenul. Am fost, ├«n general, cuminte, dar am cedat ┼či anturajuluiÔÇŁ, se descrie Mircea.Concurentul e ├«nsurat de 26 de ani ┼či are o fiic─â de 25 de ani. E s─âritor ┼či curajos ┼či p├ón─â acum a salvat de la ├«nec trei persoane, ├«n trei ocazii diferite. Mircea se implic─â ┼či ├«n activit─â┼úile tribului din care face parte la ÔÇ×Supravie┼úuitorulÔÇŁ, reality-show-ul difuzat luni ┼či mar┼úi la PRO TV ┼či, mai ales, ├«n probele fizice. Nu e exclus ca t─âria de caracter ┼či disciplina s─â-l ajute s─â c├ó┼čtige premiul de 100.000 de euro.

Uite cum supravieţuiesc bombele-sexy în sălbăticie!

image
  • Fetele din cele dou─â triburi, Hangin ┼či Tubig, au descoperit c─â scoicile pot avea mai multe ├«ntrebuin┼ú─âri: surs─â de hran─â, apoi cochiliile sunt folosite pe post de linguri┼úe, dar ┼či ca... pensete!
  • Nucile de cocos sunt folosite pentru hran─â, pentru hidratare, dar ┼či ca boluri pentru salatele de fructe. Sau, ┼či mai creativ, ca a┼úe dentare!  
  • Nisipul e du┼čman, dar ┼či prieten! ├Äi frige pe concuren┼úi, dar e folosit ┼či pe post de ÔÇťbureteÔÇŁ de baie ┼či, de ce nu?, pe post de detergent pentru haine!
  • Bananele pr─âjite au gust de chips-uri. Sau cel pu┼úin asta-┼či imagineaz─â concuren┼úii de fiecare dat─â c├ónd le m─ân├ónc─â.
  • Fetele ├«┼či fac bijuterii din tot ce prind pe insul─â: scoici, melci sau a┼úele de la nucile de cocos.
  • Steagurile triburilor sunt ├«n acela┼či timp ┼či dulap, ┼či c─âmar─â pentru provizii.
survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger (2) jpg
FotoJet (1) jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (5) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg