A devenit «Regina Youtube-ului» după ce a fost respinsă la «Vocea României»


    Mellina a dat lovitura cu piesa "Poză de album"Foto: arhivă personală
Mellina a dat lovitura cu piesa "Poză de album"Foto: arhivă personală

Cu siguranță, ați ascultat pe Youtube sau la radio melodia "Poză de album" a interpretei Mellina, realizată în colaborare cu Vescan. Ceea ce nu știați despre solistă este că și-a încercat norocul și la "Vocea României", în chiar primul sezon al emisiunii de la PRO TV. Nimeni nu s-a întors, iar momentul Mădălinei Dumitru, alias Mellina, nici nu a mai fost dat pe post.

Cu toate acestea, cântăreața nu s-a lăsat doborâtă și, impulsionată de unul dintre producatorii Innei, Radu Bolfea (Play & Win), Mellina s-a apucat de compus. A învățat teorie muzicală și și-a scris singură piesele. Mai mult, a colaborat și cu artiști din țară sau din străinătate. A compus cântece pentru Alina Eremia, Mira, Mircea Eremia, dar chiar și pentru rapper-ul american Fatman Scoop 

"Dețin «recordul»: am fost primul concurent din primul sezon și prima respinsă. Am cântat „Nah nah nah” de la Vaya con Dios și nu s-a întors nimeni. La final mi-au spus că am cântat bine, dar că se așteptau la mai mult. Momentul nu s-a difuzat la ProTV. Concursurile sunt subiective. Dacă jurații n-au auzit ce-și doreau, puteam avea cea mai bună voce. Decizia lor nu m-a descurajat și nici nu m-a frustrat. Alții, care se credeau supervoci, reacționau urât, iar eu le explicam că jurații sunt și ei oameni și, deci, subiectivi. De atunci n-am mai fost la nicio competiție. Toate concursurile TV sunt o platformă unde lumea te poate vedea, te promovezi și câștigi rapid notorietate. După aceea depinde de tine ce faci mai departe. De asta cei care n-au câștigat, cum sunt Feli Donose și Liviu Teodorescu, au reușit. Pe lângă efort, îți trebuie și un gram de noroc. Când îți compui piesele, ai un atu. «Vocea României» e emisiunea mea preferată, n-am resentimente, o urmăresc și retrăiesc atmosfera", a declarat Mellina.

Mădălina a primit supranumele de "Regina Youtube-ului" după ce a adunat peste 20 de milioane de vizualizări cu piesa "Poză de album".

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png