A doua oară e cu noroc? Fiul lui Ilie Năstase s-a logodit... din nou

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nicholas Năstase, fiul adoptiv al fostului mare sportiv, își mai încearcă odată norocul în dragoste, după ce a trecut printr-o cruntă dezamăgire.

În 2014, fiul lui Ilie Năastase, stabilit în Statele Unite, a venit în România pentru a o prezenta tatălui său pe cea care credea că-i va deveni soție. O tânără frumoasă care i-a promis că-i va fi alături la bine și la greu, dar care a dat bir cu fugiții la scurt timp după aia.  Nimănui nu i-a venit să creadă că după aproape opt ani de relație se pate întâmpla așa ceva. Nu a durat foarte mult ca fosta logodnică să se afișeze în ipostaze romantice cu noul ei iubit, un bărbat musculos care a făcut-o să-și piardă mințile. Nicholas a suferit mult, însă cum nimic rău nu durează o veșnicie, a apărut și în viața lui o altă femeie care nu doar că l-a făcut să vadă din nou viața frumoaă, dar se pare că l-a și convins că este... bună de măritat. Așa că fiul fostului tenisman și-a încercat norocul a doua oară cu noua iubită pe care a cerut-o de soție! Alessia a spus DA!, iar acum toată lumea se pregătește de o mare petrecere.

Nicholas Năstase este băiatul adoptiv lui Ilie Năstase şi al actriţei Alexandra King, cea de-a doua soţie. Fostul  tenismen s-a căsătorit pentru prima dată cu Dominique Grazia, în 1973. În 1975 a venit pe lume Nathalie, dar în acelaşi an a şi divorţat. În 1984, Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, iar cei doi au înfiat doi copii: Charlotte şi Nicholas. Cea de-a treia soţie a lui Nasty a fost Amalia, cu care are două fetiţe: Alessia şi Ema. În prezent, Ilie Năstase este însurat cu Brigitte Sfăt, care are şi ea doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net