A fost desemnat cel mai bun influencer din 2021! Marilu Dobrescu, marea câștigătoare

image
Marilu Dobrescu a fost desemnată cel mai bun influencer al anului 2021Sursă foto: Arhivă personală

Anul 2021 se apropie cu pași repezi de final, așadar a sosit timpul să aflăm cine este cel mai bun influencer! Competiția și-a desemnat câștigătorul.

În anii trecuți, nume cunoscute precum Adelina Pestrițu saau Christina Ich câștigau titlul de cel mai bun influencer. Se pare că anul acesta lucrurile s-au schimbat, iar titlul revine lui Marilu Dobrescu.

image
Marilu Dobrescu Sursă foto: Arhivă personală

Ea a fost aleasă câștigătoare în urma voturilor exprimate de către fani. Urmează să își revendice premiul în cadrul galei E! People's Choice Awards. Pe locurile doi și trei s-au clasat Maria Zvinca, respectiv Alina Ceușan.

Cine este Marilu Dobrescu?

Este fost model internațional și a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo. Marilu este creatoarea primului serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc, True Crime România. 

image
Marilu Dobrescu a cochetat și cu moda și a colaborat cu nume importante ale industrieiSursă foto: Instagram Marilu Dobrescu

Marilu, recunoscătoare fanilor pentru premiul obținut

În calitate de câștigătoare a categoriei, Marilu Dobrescu a declarat: “Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este E! People’s Choice Awards. Încă de la începuturile mele în online am construit totul pornind de la motto-ul meu <<Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.>> Au trecut câțiva ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de persoane care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Ei au votat, premiul e al nostru!”.

Unde puteți urmări Gala 2021 People’s Choice Awards

Gala 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00.

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png