A fost sau nu gravidă Andra Teodorescu, soția lui Daniel Pancu?

Ultima actualizare:

Manechinul Andra Teodorescu l-a făcut, din nou, bărbat de casă din fotbalistul Daniel Pancu. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei luni și au petrecut luna de miere la Sovata. Andra și fostul internațional de fotbal au venit în emisiunea lui Cătălin Măruță și au povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Andra și Daniel Pancu își doresc să fie părinți Sursa: Instagram
Andra și Daniel Pancu își doresc să fie părinți Sursa: Instagram

Andra Teodorescu și Daniel Pancu au mai avut o relație cu năbădăi în urmă cu aproximativ 20 de ani. Drumurile celor doi amorezi s-au despărțit, însă s-au reîntâlnit acum doi ani și au reaprins flacăra iubirii dintre ei.

În octombrie 2021 cei doi au devenit soț și soție, și toată lumea a crezut atunci că Andra este însărcinată! S-a scris că mireasa își ascunde burtica sub rochia plină de volane.

Mireasa lui Pancu nu era însă la cel moment însărcinată, au dezvăluit surse din preajma cuplului, pentru click.ro. Cei doi își doresc însă cu ardoare să devină părinți, dar nu s-a întâmplat încă minunea.

rapidistul gătește și spală și vase!

Prezenți în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, fostul rapidist Daniel Pancu și soția lui ,Andra, au făcut și primele declarații, la trei luni de la căsătorie.

Așa a fost destinul! Când doi oameni trebuie să se întâlnească se vor întâlni! Eu cred în destin. Dacă nu venea pandemia nu cred că ne căsătoream. Știi percepția despre modele și fotbaliști! Dar pandemia ne-a apropiat. Suntem compatibili la foarte multe lucuri, până și la alergare. Eu sunt șomer de un an de zile”, a declarat Daniel Pancu , la Pro TV.

Acum mă cheamă Andra Pancu! Ne-am cunoscut acum 20 și ceva de ani. Ne-am recunoscut, ne-am redescoperit acum doi ani. Am început să lucrez ca model când avam 15 ani și cariera internațională am început-o la 18 ani. Acum am o agenție de organizat evenimente. Sunt și impresară”, a spus Andra.

Andra a reușit să facă din Daniel Pancu bărbat de casă. Acesta este șomer de un an de zile și îi place să se implice în treburile casei.

Soțul meu gătește. Îi plac pastele și le și gătește tot el, a învățat în Italia. Mai spală și vase. Toată lumea îl percepe ca un om dur, dar el chiar nu este. E romantic! Ne plimbăm de mână pe stradă”, a adăugat fostul manechin.

Fotbalistul, la a doua căsătorie!

Fotbalistul Daniel Pancu este la doua căsătorie. Pancu a divorțat în urmă cu doi ani de Mihaela Stanciu. Pancu și fosta soție au decis că este mai bine să continue pe drumuri separate, după o relație care a durat 15 ani. Cei doi erau căsătoriți din 2009, însă lucrurile s-au răcit între ei și au convenit, într-un final, de comun acord să pună capăt relației. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, un băiețel, David Andrei (15 ani), și o fetiță, Maria Victoria (10 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net