A ieșit la iveală rezultatul testului antidrog pe care Gabi Bădălău l-a făcut la INML


    Gabi Bădălăufoto: România TV
Gabi Bădălăufoto: România TV

După ce Claudia Pătrășcanu a afirmat că testul anti drog de la INML al lui Gabi Bădălău “s-a evaporat” ca prin minune, omul de afaceri a reacționat și a trimis buletinul de analiză toxicologică cu mult așteptatele rezultate, în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la la Antena Stars.

Tocmai când se mai liniștiseră apele, după ziua de naștere a fiului lor, Nicholas, Claudia Patrășcanu a pornit din nou un atac virulent la adresa lui Gabi Bădălău, căruia i-a cerut insistent, prin avocații ei, rezultatul testului antidrog de la IML. Iată că documentul eliberat de Institutul Național de Medicină Legală „Mina-Minovici” (INML) din Capitală arată că Gabi Bădălău este negativ la analizele realizate pe baza probelor de sânge și urină. Gabi Bădălău a intrat în posesia acestui buletin de analize în cursul zilei de marți, iar joi seara documentul a fost făcut public în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Claudia a cerut însă în mod expres testul din analiza firului de păr, însă Gabi Bădălău susține că IML nu folosește această tehnică, proba de urină fiind la fel de concludentă. Gabi Bădălău e dispus să facă și testul din firul de păr, dar acesta nu se poate face în acest moment decât în străinătate.


    Gabi Bădălău a trimis rezultatul testului la televiziune
Gabi Bădălău a trimis rezultatul testului la televiziune

I-a interzis Claudiei să ducă băieții la show-ul “Mămici de pitici cu lipici”

Claudia Pătrășcanu a mai dezvăluit că ar fi fost amenințată cu moartea de fostul soț. ”Am fost amenințată cu moartea și că o să pună Gabi Bădălău pe cineva să mă arunce în râpă. Această familie m-a amenințat, ba că îmi iau copiii, ba că mă omoară, mă împiedică să muncesc. Mi-a spus că plătește pe cineva să mă arunce într-o râpă”, a declarat solista, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV. Se pare că noul atac al Claudiei Pătrășcanu la adresa fostului soț este legat și de faptul că solista a primit recent o ofertă de participare bine remunerată din partea emisiunii “Mămici de pitici cu lipici”. Gabi Bădălău nu a fost însă de acord ca băieții lui să fie expuși public într-o astfel de emisiune.

Citește și:

Ce vrea Claudia Pătrășcanu la partaj! Gabi Bădălău a furnizat presei actele de la mediere: “Teren, o casă la Corbeanca..."

Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
horoscop bani jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg