A lansat o piesă inspirată din propria drama VIDEO


    Ayla a lansat piesa "Sexy mama"Foto: Arhiva personală
Ayla a lansat piesa "Sexy mama"Foto: Arhiva personală

După ce a avut parte de o şedinţa foto într-un atelier auto, murdărită cu vasilină şi cu o cheie de maşină în mâna pe post de microfon, Alya revine mai sexy că niciodată. De această dată solistă a pozat senzual pentru nouă piesă pe care o lansează şi vrea să demonstreze cât e de puternică

De cele mai multe ori melodiile lansate de soliştii români sau internaţionali se inspiră din trăirile şi inâmplările prin care trec de-a lungul vieţii. Este şi cazul Alyei, care a lansat piesa “Sexy mama”, compusă după ce şi-a dat seama că există nenumărate fete frumoase care sunt singure şi lipsite de apărare.

“Într-o seară, în timp ce veneam acasă, un bărbat m-a acostat şi nu voia să-mi mai dea drumul. M-am gândit repede la o minciună şi i-am spus că trebuie să ajung repede la cei doi copii ai mei. Cu greu am scăpat din mâna lui, căci probabil a fost înduioşat de cele spuse. Am fugit repede acasă şi apoi a apărut piesa «Sexy mama», compusă de băieţii de la Bros Project", a spus Alya.

Ayla - Sexy mama

"După ce piesa a fost gata, imediat m-am gândit la un concept pentru şedinţa foto, iar după ce mi-a venit ideea am găsit sala de box a lui Mircea Creţu. Bogdan Dima mi-a făcut pozele în rochiile speciale create de One Beat Fashion, iar de machiaj s-a ocupat Louli Anca. În trecut a fost difuzată o telenovelă cu Natalia Oreiro care mi-a plăcut foarte mult şi interpreta un rol de dură, de boxer. Sper să vă placă piesă şi rochiile în care am pozat. Sunt o dură”, a povestit Alya.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina