A lăsat emisiunea «Visuri la cheie» pentru filmările din Amsterdam

simeon stalpnicul png
Dragoş şi Dana Nălbaru s-au adaptat rapid în Olanda, unde actorul va juca într-un film

Anul 2018 a debutat cu schimbări importante în viaţa lui Dragoş Bucur. Celebrul prezentator s-a retras de la cârma emisiunii ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, pentru a se dedica actoriei şi familiei. Alături de soţia Dana şi de cei trei copii ai lor, Bucur se află în capitala Olandei, Amsterdam, unde filmează o nouă peliculă.

Patru sezoane a prezentat cu mare succes emisiunea de construit case intitulată ”Visuri la cheie”, de la PRO TV.

simeon stalpnicul png
Dragoş Bucur a fost protagonist în una dintre cele mai populare emisiuni de la PRO TV

Iată însă că la început de an, Dragoş Bucur (40 de ani) le-a dat o veste tristă fanilor săi, anunţând că se retrage din această colaborare pentru a-şi petrece mai mult timp alături de familie, dar şi pentru a se dedica profesiei sale de actor: ”«Visuri la cheie» este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată şi îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulţumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit. Dar adevărul este că sunt în primul rând soţ şi tată, apoi actor, producător de filme”, a spus Dragoş Bucur. 

A primit un rol important

Iată că la început de an, el şi-a luat întreaga familie, soţia Dana Nălbaru (41 de ani) şi cei trei copii ai lor,  Sofia (11 ani), Kadri (2 ani şi jumătate) şi India Roxana (5 ani), şi au plecat cu toţii în Amsterdam, acolo unde actorul va face parte din distribuţia unei pelicule importante. Luna aceasta, soţul Danei a avut probe de costum şi de machiaj, iar luna viitoare se pregăteşte de filmări. 

simeon stalpnicul png
Cei trei copii ai lor se simt minunat în ”Ţara Lalelelor”

Acomodarea într-o nouă ţară le prinde de minune celor cinci ”Bucur”, şi au avut timp să admire frumuseţile Olandei, supranumită ”Tara lalelelor” sau ”Ţara morilor de vânt”, iar Dana le-a împărtăşit fanilor din frumoasa aventură: „Ne aflăm de o săptămână în Amsterdam, Dragoş filmează aici şi am decis să venim cu toţii pentru aproape două luni, atât cât durează filmările. Am plecat împreună la Amsterdam să experimentăm viaţa într-o nouă ţară în care sper să nu fie nevoie doar să rezistăm. Pentru două luni vom avea casă nouă, oameni noi, obiceiuri ciudate”, a scris Dana Nălbaru, pe blogul ei. Solistei nu-i va fi greu nici în ceea ce priveşte şcolarizarea fiicei sale mai mari, Sofia, căci aceasta este în al doilea an de homeschooling, adică de ”şcolire acasă”. 

Cât despre emisiunea ”Visuri la cheie”, filmările pentru sezonul cinci vor începe din primăvara aceasta, cu un nou prezentator la cârmă. 

Moştenescu s-a mutat cu familionul în Anglia

simeon stalpnicul png
Dragoș Moștenescu, alături de cei trei copii și de bona filipineză

Dragoş Moştenescu (50 de ani) sau Costel din serialul „La Bloc” s-a mutat definitiv în Anglia, pe motiv că nu a prins roluri importante în televiziune sau în teatru: “Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică. Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deşi eu mi-aş dori un nou serial”, declara anul trecut Dragoş Moştenescu, pentru Click! El nu-şi doreşte doar o carieră în străinătate, ci şi să se stabilească acolo cu întreaga familie, soţia Luminţa, gemenele Ana şi Elena (8 ani), şi fiul lor, Luca (10 ani). Acesta a scos la vânzare vila pe care o avea în apropierea Capitalei.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg