A murit Alexandru Lulescu. Premoniție: ce a cerut cu o zi înainte să treacă în neființă

Ultima actualizare:

Celebrul actor Alexandru Lulescu a murit la 90 de ani. Pe 1 iunie și-a sărbătorit ziua de naștere, însă în urma unui atac cerebral a încetat din viață vineri, 17 iunie.

7 ianuarie 2017: Alexandru Lulescu, pe scena Teatrului Constantin Tănase
7 ianuarie 2017: Alexandru Lulescu, pe scena Teatrului Constantin Tănase

Cineastul Alexandru Lulescu a murit într-un centru de bătrâni, fiind de mai mult timp într-un azil, unde era îngrijit de personal specializat.

Actorul a avut un fel de premoniție chiar cu o zi înainte să treacă în neființă, căci a cerut să vină un preot pentru a fi împărtășit. Starea de sănătate a marelui Alexandru Lulescu nu era una foarte bună, iar acesta se aștepta să moară în orice moment.

Din păcate, a doua zi după împărtășanie, Alexandru Lulescu a murit în urma unui atac cerebral. Din informațiile apărute în spațiul public, înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, iar trupul neînsuflețit va fi depus la Teatrul Național din București.

„Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” anunță cu profund regret trecerea în neființă a domnului ALEXANDRU LULESCU, actor emblematic al Revistei românești, căreia i-a dedicat întreaga sa viață și carieră.Maestrul ALEXANDRU LULESCU a fost omagiat pe scena Teatrului “Constantin Tănase”, anul trecut, în luna octombrie, în prima ediție a Galelor Savoy.

Avea să fie ultima sa apariție pe scena pe care a slujit-o aproape 60 de ani. Anul acesta, pe 1 iunie, a împlinit 90 de ani, fiind considerat cel mai longeviv actor al Teatrului de Revistă.Corpul neînsuflețit va fi depus, pentru un ultim omagiu, Duminică, 19 iunie, ora 9:00, în foaierul Sălii Savoy a Teatrului “Constantin Tănase”, din Calea Victoriei nr.33.”, se arată scris pe pagina oficială de Facebook a Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Ultima apariție pe scenă, în urmă cu trei ani!

Actorul Alexandru Lulescu a avut ultima sa apariție pe scenă chiar de ziua lui, pe 1 iunie 2019. Ulterior a venit pandemia, a stat cu familia, iar apoi dus într-un centru de bătrâni. În urmă cu doi ani, tot de ziua lui, marele artist a fost fotografiat alături de cei dragi. Se afla într-o formă de zile mari.

image

Alexandru Lulescu, unul dintre cei mai buni actori de comedie din România

Alexandru Lulescu se număra printre cei mai longevivi actori de la noi din țară, cu o activitate de 70 de ani pe scena teatrului, dar și cu apariții nenumărate în film și tv. Prima dată când a apărut pe scena Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” (Ansamblul de Estradă), în anul 1952, în spectacolul “Primul spectacol”. Tot aici devine și angajat și joacă în tot mai multe spectacole.

Alexandru Lulescu face parte din generația de aur, jucând alături de Jean Constantin, Mircea Crișan, Nae Lăzărescu, Radu Zaharescu, Stela Popescu sau Nicu Constantin.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net