A murit Daniel Stănciulescu, DJ-ul anilor '70! TigAie trebuia să aibă concert mâine

Dj-ul Daniel Stănciulescu a murit astăzi, cu o zi înainte de un concert pe care îl avea programat în București. Cunoscut sub numele de scenă TigAie, Sănciulescu a fost unul dintre cele mai cunoscute nume ale vieții de noapte din cluburile bucureștene ai anilor comunismului.

Daniel Stanciulescu, DJ Tigaie, care astăzi ne-a părăsit! Să ne trimiți muzică de acolo de sus!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Un suflet bun și un Dj de la care aveai de învățat ceva tot timpul… Dumnezeu sa te aibă în pază! Dumnezeu să-l ierte!”, „Ce tragedie..Dumnezeu sa aiba grija de el?”, sunt doar câteva dintre mesajele publicate de prieteni pe pagina sa de Facebook. 

Daniel Stănciulescu a început să pună muzică încă din adolescenţă, la 17-18 ani, iar în scurt timp a ajuns unul dintre numele cunoscute în Bucureşti, în cluburile vremii (perioada anilor '70). 

Cariera sa se întinde pe aproape patru decenii, căci DJ Tigaie se află şi azi „la platane“, mixând la diverse evenimente.

„În anii 1960, un frate de-al meu asculta Radio Europa Liberă, îl asculta pe Cornel Chiriac. Puteai să găseşti şi discuri, dar ascultai muzica şi la radio. De aici a plecat pasiunea, ascultând Radio Europa Liberă. Ascultam muzica momentului, emisiunea Metronom, mai târziu pe Andrei Voiculescu. Apoi a venit Revoluţia, internetul puteai găsi muzică oriunde. De mic m-a pasionat electronica, am învăţat multe şi mi-au plăcut. Muzica şi electronica au o legătură strânsă. Mă apucasem să îmi construiesc singur un magnetofon. Apoi am încercat să construiesc amplificatoare, mixere, iar în 1974 am pus muzică în Clubul 303 pe dispozitivele astea. Clubul, căruia îi ziceam «3 gaură 3», era undeva la Cotroceni“, și-a amintit DJ-ul pentru adevarul.ro

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței