A murit fosta "iubită" a Roxanei Vancea. Elena Popa s-ar fi sinucis în Spania, iar apropiații fac un apel disperat

Ultima actualizare:

    Elena Popa și Roxana Vancea, pe vremea când se jucau cu imaginația bărbațilorfoto: Facebook
Elena Popa și Roxana Vancea, pe vremea când se jucau cu imaginația bărbațilorfoto: Facebook

O știre-șoc face înconjurul presei mondene. Elena Popa, frumoasa antrenoare de fitness pe care Roxana Vancea ne-o prezenta în trecut drept iubita ei, a murit în Spania, în condiții suspecte. Apropiații tinerei susțin că aceasta s-ar fi sinucis. Tot ei au lansat un apel pe Facebook, prin care imploră lumea să doneze, pentru a putea fi strânsă suma necesară repatrierii trupului.

“Elena e iubita mea. Îmi plac şI femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea!”, declara Roxana Vancea (30 de ani) în 2015, pentru publicația Libertatea, atunci când a decis să își etaleze orientarea bisexuală.

Azi, potrivit wowbiz.ro, femeia despre care Roxana vorbea cu atâta patimă este decedată, în Spania, acolo unde emigrase de câțiva ani și unde s-ar fi și logodit de curând. Se pare că a fost vorba despre sinucidere, susțin prietenii Elenei Popa pentru sursa citată, mesajele de pe conturile de socializare ale Elenei fiind extrem de bizare și de incoerente. ”Afișezi ce dorești pe FB sau Insta dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresa chemi taxiul dimineața! No hate! It all about love!”, a fost ultimul mesaj pe contul ei de socializare. Acolo, acum curg mesajele de condoleanțe. Prieteni, rude, verișori o plâng pe Elena Popa și o numesc "mândria familiei". Pe contul de Facebook al Elenei Popa se află în aceste momente mama ei, probabil în stare de șoc, încercând să găsească răspunsuri la întrebări dureroase.

Tot pe platformele sociale a apărut și un apel din partea familiei și a apropiaților, pentru colectarea sumei necesare repatrierii trupului neînsuflețit.

Cum a reacționat Roxana Vancea

Roxana Vancea a reacționat pe contul său de Facebook la aflarea veștii că prietena ei cea mai bună a părăsit-o definitiv. Ea a distribuit link-ul de pe Facebook pentru strângerea de fonduri, pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi adus acasă din Spania. Familia are nevoie de aproape 42.000 de lei necesari repatrierii trupului neînsuflețit. „Ajutați ne sa o aducem acasă pe Ella noastră!”, este titlul link-ului distribuit de Roxana Vancea.

Roxana Vancea și Elena Popa
Roxana Vancea și Elena Popa

„Ai plecat din țară ca să-ți găsești liniștea, nu a fost așa …trebuia să rămâi lângă noi! Acum te vom aduce acasă, de unde nu trebuia să pleci niciodată! Vă rog, vă implor, donați pentru a avea un loc de veci lângă toți ai ei. Oricat se poate. Vă mulțumesc în numele ei. Știu sigur că în țară și-ar dori s doarmă somnul etern”,se arată în mesajul de pe Facebook.

Citește și:

Nu se mai ascunde! Roxana Vancea, lipită de iubita ei în fiecare moment

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net