A murit mama lui Tudor Turcu, câștigătorul X Factor. Cu puțin timp în urmă, artistul le cerea fanilor să se roage pentru ea

Ultima actualizare:

    Tudor Turcu a anunțat cu durere în suflet că mama lui s-a stins din viațăFoto: Arhivă personală
Tudor Turcu a anunțat cu durere în suflet că mama lui s-a stins din viațăFoto: Arhivă personală

Clipe grele pentru Tudor Turcu, câștigătorul X Factor. Disperat, Tudor își ruga toți urmăritorii și apropiații să se roage pentru mama lui, cu câteva ore înainte ca aceasta să înceteze din viață.

Tudor Turcu mărturisea cu puțin timp în urmă că mama lui este într-o stare foarte gravă. Din nefericire, la scurt timp, artistul a anunțat că cea care i-a dat viață a decedat. Chiar el a dat trista veste prin intermediul rețelelor de socializare.

„Mami meu e puternică! Rugați-vă pentru mama!”, a scris Tudor Turcu pe pagina sa de Facebook, recurgând la orice metodă care ar putea să îi salveze mama. 

La scurt timp, Tudor Turcu le-a dat vestea cea tristă fanilor, tot pe rețelele de socializare. „Unde ai plecat Lumina mea?? Offff mama mea draga.. Drum Lin”, este mesajul publicat de câștigătorul X Factor.

Din nefericire, și Tudor Turcu are probleme de sănătate. Acesta s-a născut cu inima deformată, având prolaps de valvă mitrală și bloc de ramură drept, așa cum chiar el a mărturisit cu ceva timp în urmă.

„În 2012, când am participat la „X Factor”, am avut o cădere şi mari probleme cu inima, căci munceam mult. E o malformaţie cu care m-am născut. Din cauza stresului şi a oboselii, ea poate să apară şi să dispară, poate să se agraveze sau o pot duce aşa toată viaţa", a povestit Tudor Turcu pe atunci.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net