A murit primul soț al Monicăi Anghel, medicul Andrei Carantino. El i-a salvat solistei viața

Ultima actualizare:

    Monica Anghel și Andrei Carantino au fost căsătoriți 11 ani, până în 2005
Monica Anghel și Andrei Carantino au fost căsătoriți 11 ani, până în 2005

Doliu în lumea medicală. Andrei Carantino, medic primar chirurgie plastică și estetică, doctor în științe medicale, a decedat în cursul zilei de vineri, 7 mai. Medicul Andrei Carantino a fost primul soț al Monicăi Anghel. Vestea a fost anunțată de o apropiată a familiei, pe rețelele sociale.

Medicul Andrei Carantino a decedat vineri dimineață, 7 mai, în jurul orei 10:30, potrivit portalului medical www.dcmedical.ro. Surse medicale susțin că medicul ar fi avut probleme de sănătate mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut a suferit o ruptură de aortă. Vestea a fost anunțată de jurnalista Roxana Dima, pe pagina sa de Facebook. 

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista. 

Potrivit informațiilor de pe site-ul Spitalului Bagdasar Arseni, acolo unde profesa, Andrei Mircea Carantino era născut pe 5 martie 1960 și împlinise de curând 61 de ani. Andrei Carantino era specializat în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, arsuri și chirurgie estetică. Totodată, a fost doctor în științe medicale, abordând tema „Considerații morfo-funcționale asupra aponevrozei palmare în maladia Dupuytren”. 

Andrei Carantino și Monica Anghel, căsătoriți 11 ani

Au fost căsătoriți 11 ani, dar au rămas prieteni pe viață. Monica Anghel îi datorează sănătatea fostului ei soț, iar solista a povestit, cu recunoștință, situația limită din care medicul a ajutat-o să iasă. În trecut, Monica Anghel a apelat la o intervenție chirurgicală care a adus-o în pragul morții. Deși atunci cântărea doar 53 de kg, artista își dorea un abdomen plat, așa că a acceptat să facă o liposucție, operație care, în anii '90, nu era bine stăpânită de medici. "Eu ştiam că trebuie să fie două incizii mici, într-o parte şi alta a abdomenului, iar când m-am trezit cu toată burta tăiată mi s-a făcut rău!", a povestit artista la emisiunea ”Dincolo de aparențe”. Interpreta a recunoscut public că a vrut să se sinucidă în acea perioadă, căci zona i se necrozase și avea dureri cumplite. Speriat, medicul ei fugit din țară. Salvarea avea să-i vină din partea doctorului Andrei Carantino, care i-a făcut o serie de operații complexe. Bărbatul i-a devenit mai apoi soț, însă deși căsnicia lor a durat 11 ani, până în 2005, Monica și Andrei au rămas prieteni pe viață. 

Citește și:

Monica Anghel a trecut în tinerețe prin clipe cumplite. Cine a salvat-o de la moarte

Monica Anghel a împlinit 49 de ani. În tinerețe s-a măritat cu bărbatul care a salvat-o de la moarte, după o liposucție

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net