A născut soția lui Radu Andrei Tudor de la TVR 1

Ultima actualizare:

Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului de la TVR 1, traversează cea mai fericită perioadă a vieții sale. El s-a căsătorit anul trecut, în toamnă, iar acum are un nou motiv de a zâmbi. Soția sa a născut un băiețel în dimineața zilei de 17 mai. 

image

Radu Andrei Tudor este unul dintre cei mai misterioși prezentatori din țara noastră. Cel care prezintă Telejurnalul la TVR 1 vorbește rareori despre viața sa de familie, însă de această dată a făcut o excepție și și-a dorit ca o lume întreagă să știe fericirea pe care o resimte. Soția sa, de profesie medic, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în dimineața zilei de 17 mai. 

Radu și fiul său, născut pe 17 mai
Radu și fiul său, născut pe 17 mai

Citește și: Radu Andrei Tudor s-a însurat 

„Am trăit cele mai intense emoții de până acum. Cred că minutele care s-au scurs de când a intrat Andreea în sala de operație și până am primit primele poze mi s-au părut o veșnicie. A fost cel mai greu Breaking News din viața mea. Deja l-am schimbat și cred că m-am descurcat onorabil. Sunt atât de fericit că e sănătos și că râde când mă vede încât nu simt că ar putea un alt lucru să egaleze acest sentiment. Au fost alături de mine în fața maternității oameni dragi. Am băut 4 cafele până am aflat că totul e în regulă", a declarat Radu Andrei Tudor. 

Radu Andrei Tudor și Andreea s-au căsătorit anul trecut, în luna septembrie, în cadrul unei ceremonii foarte discrete la care au participat doar apropiații și prietenii foarte buni. Prezentatorul și Andreea intenționau să se căsătorească civil de mai multă vreme însă planurile le fuseseră date peste cap de pandemia de coronavirus care se manifesta în forță pe teritoriul țării noastre. 

Radu Andrei Tudor a depus mult efort pentru a-și convinge iubita să se mute în București

Radu Andrei Tudor ne-a povestit, la vreme aceea, că nu i-a fost deloc ușor să o convingă pe Andreea să renunțe la traiul în orașul natal, Sibiu, și să se mute alături de el în București pentru a începe o viață în doi. Femeia nu a cedat ușor rugăminților, iar povestea lor de iubire s-a dezvoltat în timp.

Radu Andrei Tudor ne-a povestit că pandemia i-a adus mai aproape și i-a determinat să vorbească în profunzime despre planurile pe care le au. Au realizat că își doresc același lucru și astfel, Andreea s-a mutat în București. 

Vezi și: Radu Andrei Tudor va deveni tată de băiat 

„Am simțit că ne cunoaștem de mult și am avut chimie din primul moment. Nu sunt clipe în care să ne plictisim și parcă niciodată nu ne ajunge timpul pentru povestit. De multe ori se întâmpla ca Andreea să iasă din gardă, iar eu să stau cu ea la telefon cât să mă asigur că ajungea bine acasă, date fiind gărzile grele cauzate de pandemia de coronavirus. Ne-am fi dorit să fim mai mulți la starea civilă, dar valul 4 al pandemiei ne-a determinat să chemăm doar membrii familiei", ne povestea Radu Andrei Tudor anul trecut. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net