A plătit 1.000 € ca să scape de pereții afumați

Ultima actualizare:

    Aida Parascan a  câştigat ”MasterChef”,  (PRO TV), în 2013
Aida Parascan a câştigat ”MasterChef”, (PRO TV), în 2013

Aida Parascan a reuşit, în numai trei săptămâni, să-şi renoveze casa mistuită de flăcări, în urma unui scurtcircuit. Nenorocirea care s-a abătut asupra ei a lăsat-o fără economii, căci proprietarul apartamentului a pus-o pe Aida să plătească integral paguba.

În doar 15  minute, un scurtcircuit i-a distrus Aidei apartamentul din Calea Victoriei, în care locuieşte cu chirie, alături de cei trei copii ai săi. Incendiul, izbucnit la începutul lunii februarie, a lăsat-o pe fosta câştigătoare de la ”MasterChef”, (PRO TV), atât fără căţelul care a murit asfixiat, cât şi fără cei 4.000 €, pe care îi ţinea la puşculiţă. Mamă a trei copii (n.r.- Gianina, Samuele si Emilia) şi cu grele responsabilităţi pe umeri, Aida nu a clacat şi s-a apucat de renovări.

Cu ajutorul unei armate de zugravi, celebra bucătăreasă a reuşit să scape de funinginea de pe pereţi. Aflată în mare impas financiar, în urma producerii incendiului, fostul ei iubit din Italia, tatăl gemenilor Samuel şi Emilia, a ajutat-o cu bani.

”M-a ajutat fostul iubit. Mi-a fost un real sprijin, mi-a trimis bani pentru a plăti chiria apartamentului. În plus, am primit salariul în avans, o prietenă m-a ajutat şi ea, am primit mobilă în contul workshop-urilor pe care la fac. Până acum am dat cam 1.000 € pe zugrăvit, mai trebuie să chem o firmă ca să igienizeze canapelele şi salteaua. La bucătărie mai am nevoie de mobilă şi să schimb fereastra, care m-ar costa încă 250 de euro. Deocamdată le gătesc copiilor la studioul de cooking. E foarte greu, însă am noroc că am de muncă şi aşa le fac pe toate”, ne-a declarat Aida.

Fosta câştigătoare a emisiunii ”MasterChef” (PRO TV) pare însă urmărită de ghinioane. Soţul i-a murit când era însărcinată, fostul iubit italian cu care are doi copii a părăsit-o, a dat chix cu o afacere, i-a fost distrusă maşina într-un accident, iar din cauza evenimentului de luna trecută, a rămas fără un leu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net