A reînceput războiul! Mircea Badea, atac la Tudor Chirilă!

17 decembrie 2016
simeon stalpnicul png
Mircea Badea ┼či Tudor Chiril─â s-au mai certat pe re┼úelele de socializare foto: colaj Click!

├Än ultimii doi ani, Tudor Chiril─â ┼či Mircea Badea s-au certat ca la u┼ča cortului, din diverse motive, dar ultimul le ├«ntrece pe toate. Prezentatorul emisiunii "├Än gura presei" de la Antena 3 l-a atacat pe antrenorul c├ó┼čtig─âtor de la "Vocea Rom├óniei" pentru felul vestimentar pe care l-a abordat, semn c─â nici acum cei doi nu au ├«ngropat securea r─âzboiului.

E mai limpede ca niciodat─â c─â Tudor Chiril─â ┼či Mircea Badea nu se prea suport─â. Considerandu-l exponentul genera┼úiei Facebook, "al tinerilor frumo┼či ┼či liberi care ┼či-au luat ┼úara ├«napoi", Mircea Badea l-a demolat de nenum─ârate ori pe Tudor Chiril─â. De data aceasta, omul de televiziune s-a rezumat doar la a comenta stilul vestimentar al antrenorului analiz─ând o imagine publicat─â din culisele de la "Vocea Rom├óniei". "Bine ├«mbr─âcat la Obregia", a scris prezentatorul f─âc├ónd referire la pijamalele bolnavilor interna┼úi la Spitalul de Psihiatrie nr. 9.  

simeon stalpnicul png
Aceasta este ţinuta despre care Badea a lăsat să se înţeleagă că seamănă cu a unui pacient de la Psihiatriefoto: arhiva personală

Nu este prima dat─â c├ónd cei doi se atac─â pe re┼úelele de socializare. Cu doar c├óteva luni ├«n urm─â, vedeta de la PRO TV a avut o reac╚Ťie virulent─â dup─â ce Mircea Badea, l-a acuzat c─â a s─ârit ├«n ap─ârarea ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, pentru c─â so╚Ťia acestuia ar fi veri╚Öoar─â cu solistul trupei Vama. Chiril─â a explicat atunci care este de fapt rela╚Ťia sa de rudenie cu so╚Ťia ministrului ┼či a ar─âtat c─â nu are absolut niciun fel de interes personal legat de ministrul Culturii.

"Unchiul meu a murit ├«n 1987. M─âtu╚Öa mea s-a rec─âs─âtorit mult mai t├órziu cu un b─ârbat care a devenit astfel unchiul meu vitreg ╚Öi care avea o fat─â (dintr-o alt─â c─âs─âtorie). Ea este sotia ministrului Alexandrescu. Presupun c─â asta o transform─â ├«ntr-o veri╚Öoar─â vitreg─â. Pe Vlad Alexandrescu l-am v─âzut de dou─â ori ├«n zece ani, nu suntem nici m─âcar amici. Lucrurile astea sper s─â-i l─âmureasc─â pe cei ├«nseta╚Ťi de s├ónge. Veri╚Öoarele mele sunt dou─â: una care locuie╚Öte la Singapore ╚Öi este designer de interfa╚Ť─â, cealalt─â (care ├«mi este tot veri╚Öoar─â primar─â) de care sunt at├ót de ├«ndep─ârtat ├«nc├ót nici nu-i ╚Ötiu profesia, locuie╚Öte la Bucure╚Öti", spunea Chiril─â.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg