A renunțat la Clejani și cântă singurică pentru 2.500 de euro


  Margherita (26 de ani) arată ca o bombă sexy, după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele şi şi-a micşorat nasul
Margherita (26 de ani) arată ca o bombă sexy, după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele şi şi-a micşorat nasul

La ora actuală, Taraful de la Clejani format din Viorica, Ioniţă şi copiii lor, Fulgy şi Margherita, dar şi din câţiva instrumentişti, e cea mai cunoscu­­­tă formaţie de muzică de petrecere, cu un tarif de 5.000 de euro. Iată însă că “fata tatii” a anunţat că a lansat deja o piesă solo şi că la concerte cere 2.500 de euro.

La vârsta de 12 ani, Margareta Miryam Manole, fata lui Ioniţă şi a Vioricăi de la Clejani, a prins microbul muzicii şi a început să cânte cu părinţii ei. În tot acest timp, a cunoscut succesul, a dat de gustul banilor, şi s-a transformat într-o femeie sexy. Şi-a pus silicoane, şi-a modelat nasul, şi-a mărit buzele şi şi-a tatuat sprâncenele, astfel că Marga de atunci, faţă de Margherita de acum, este transformată la 180 de grade.

simeon stalpnicul png

Cu un look de femeie fatală şi cu multă celebritate la purtător, bruneta, în vârstă de 26 de ani, s-a hotărât să ia viaţa în piept şi să se detaşeze de mami şi de tati. Şi iată că a reuşit. A lansat o piesă nouă intitulată ”Tu ştii ce vreau”, pentru care a realizat şi un videoclip şi  merge la cântări pentru suma de 2.500 de euro, adică jumătate din tariful pe care îl au celebrii ei părinţi.

simeon stalpnicul png

„A venit timpul să mă dezvolt ca artist şi să-mi urmez propria carieră. Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacţiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie şi zâmbetul pe buze cu muzica populară şi balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiţia familiei mele”, a spus Margherita. Are propriul taraf, dansatoare, coregrafii provocatoare, aşa că fata Clejanilor are mari şanse să dea lovitura cu acest proiect. Şi alte colege de scenă au preferat să zboare din cuib şi să fie pe propriile picioare. De exemplu fata lui Adrian Minune, Carmen Simionescu. Are 19 ani şi cântă sub numele de Karmen. A lansat câteva hituri iar relaţia cu regizorul Bogdan Daragiu i-a adus  multe avantaje: o imagine glamouroasă şi videoclipuri  care pot fi comparate cu cele ale artistelor din afară. Beatrice Stoian (17 ani) este fiica manelistului Florin Salam şi, cu ajutorul lui, a reuşit să se facă cunoscută pe piaţa muzicală. A lansat o piesă, a făcut un videoclip, iar viitorul soţ o sprijină în toate demersurile ei profesionale. 

Ioniță nu a lăsat-o să-și pună silicoane


  Cei trei au participat adesea, în această formulă, la emisiuni tv
Cei trei au participat adesea, în această formulă, la emisiuni tv

Luată de val, Margherita și-a dorit să-și îmbunătățească aspectul estetic. În primul rând, a vrut să-și mărească bustul însă s-a luptat cu tatăl ei, care s-a opus.


  La piscină, solista face ravagii cu bustul generos
La piscină, solista face ravagii cu bustul generos

În 2014, împotriva voinței lui Ioniță, dar cu acordul Vioricăi, Margherita și-a pus silicoane la o clinică privată. Un an mai târziu, ea l-a mai vizitat pe medicul estetician, dar pentrru a-și micșorat nasul și pentru a da volum buzelor. Și-a tatuat sprâncenele și poartă extensii de păr. 

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina