"A sărit cu un cuţit la mine!" Roxana Vaşniuc s-a confesat, îngrozită, unei prietene

Ultima actualizare:
Ionuţ şi Roxana pe vremea când erau fericiţi împreună
Ionuţ şi Roxana pe vremea când erau fericiţi împreună

Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

Viaţa Roxanei Vaşniuc a devenit un calvar nu de azi sau de ieri, ci din momentul în care a rămas însărcinată. Fosta prezentatoare tv şi fostul ei iubit Ionuţ s-au certat continuu pe toată durata relaţiei lor. În loc să se bucure de faptul că au devenit părinţi, pe ei copilul i-a îndepărtat, până când s-au separat. Roxana Vaşniuc s-a plâns unor prietene şi le-a mărturisit că fostul ei iubit, care acum face turul televiziunilor, acuzând-o pe vedetă cu nu-l lasă să-şi vadă fetiţa, a început să se poarte urât cu ea fix de când a aflat că ea poartă în pântece un copil.


    Ionuţ şi Roxana pe vremea când erau fericiţi împreunăfoto: arhiva personală
Ionuţ şi Roxana pe vremea când erau fericiţi împreunăfoto: arhiva personală

"Probabil că era foarte sigur că ea, fiind gravidă, nu avea cum să-l mai păsărească, dar Roxana a ales cu riscul de a fi mamă singură, să trăiască departe de el. Ionuţ era implicat în altă relaţie când Roxana era însărcinată în cinci luni. El îşi trimitea mesaje cu altă femeie fără să-i pese", a povestit o apropiată a Roxanei. Aceste acuzaţii au fost confirmate şi de Alina Radi la un post tv. Lucrurile au degenerat între cei doi în ultima vreme şi Roxana şi-a acuzat fostul iubit de violenţă. Această practică a bărbatului se pare că era mai degrabă un obicei. "Când se certau Ionuţ devenea agresiv. Roxana s-a speriat foarte tare şi a sunat la 112. Prin toamna trecută, în timpul unei alte discuţii, în care el îi cerea să se mute de la el. Ionuţ s-a dus în bucătărie şi a luat un cuţit cu care a sărit la ea. Când a văzut că s-a speriat, el a spus, în glumă, că «doar nu credea că o să o omoare»", a povestit aceeaşi sursă pentru Click!

Ionuţ şi-a bătut un fost coleg de şoală cu o bâtă

Fostul iubit al Roxanei nu a dat dovadă de violenţă doar faţă de vedeta tv, ci şi de un fost coleg. Au început iniţial cearta pe reţelele de socializare, apoi fostul iubit al Roxanei l-a invitat la el în faţa blocului, unde a început scandalul. "L-a aşteptat cu o bâtă şi l-a pocnit direct în cap. L-a umplut de sânge. Ca să scape de procese, i-a dat băiatului, 1000 de euro, iar el şi-a anulat plângerea", a povestit o sursă din anturajul victimei.

Ionuţ are şi alte bube. Nu doar că este violent, ci este şi certat cu legea. El a fost arestat în Spania, după ce a fost prins la furat în câteva magazine de haine. "Roxana a aflat chiar de la el povestea cu arestul. Ea voia să meargă la barcelona, iar el se temea că nu poate să intre în Spania din cauză că poliţiştii l-au avut în vizor", au mai spus surse din preajma celor doi foşti iubiţi pentru Click!

În aceste zile, Roxana Vaşniuc şi Ionuţ sunt în mijlocul unui scandal de proporţii. Tânărul o acuză pe fosta prezentatoare că nu l-a lăsat să-şi vadă fetiţa şi că vedeta avea pretenţii financiare extravagante în timpul relaţiei cu el.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net