A tras 8 ani în telenovele și emisiuni ca să-și ridice casa


    După ce a pus parchetul și a terminat  zugrăveala, Doinița a obținut un interior luminos
După ce a pus parchetul și a terminat zugrăveala, Doinița a obținut un interior luminos

E o mână de om, dar e aprigă nevoie-mare, econoamă şi ambiţioasă. În ultimii 8 ani, Doiniţa Oancea a muncit pe brânci în televiziune, iar abia acum culege roadele. A reuşit să strângă bani pentru a-şi termina casa din zona Liceului Iulia Haşdeu, din Capitală.

Şi-a câştigat celebritatea în 2007, cu rolul Minodorei Potcovaru din „Inimă de ţigan”, telenovelă care a făcut istorie la Acasă TV. De atunci, Doiniţa Oancea (32 de ani) a rămas în atenţia producătorilor de televiziune şi, aproape în fiecare an, oacheşa actriţă a primit câte un rol bine plătit în câte o emisiune sau serial. A mai jucat în „Regina” (2008), “State de România” (2009), “Moştenirea” (2010), în 2011 a participat la  „Dansez pentru tine” (PRO TV), apoi a fost actriţă în lungmetrajul “S-a furat mireasa” (2012) şi în serialul de la Kanal D, „Fetele lu’ dom’ Profesor” (2014). Toate aceste proiecte i-au rotunjit conturile cu mai bine de 50.000 de euro, dar Doiniţa nu a dat iama în magazinele cu pantofi şi haine de lux, ci s-a gândit la viitor: a investit şi ultima leţcaie într-o casă situată în vecinătatea Liceului Iulia Haşdeu, din Capitală. Culmea, casa a fost începută cu banii din telenovele şi terminată abia anul acesta, cu onorariul de 8.000 de euro, primit de Doiniţa la “Ferma vedetelor” (PRO TV). “Am ridicat-o după «Regina» şi apoi nu m-am mai ocupat de finisaje. Acum am avut timp să o termin, am pus parchet, tapet şi abia aştept să mă mut  în ea. De-a lungul anilor m-am concentrat pe alte proiecte şi abia acum am avut timp de casă”, ne-a povestit Doiniţa. Fotoreporterii Click! au fost în zonă şi au surprins forfotă mare la vila Doiniţei. Muncitorii trebăluiau de zor, iar o dubiţă cu materiale de construcţii aştepta, chiar în faţă, să fie descărcată.

Doinița Oancea și-a început vila din centru în 2007, cu  banii din  serialele  țigănești, iar în 2015 și-a terminat-o cu onorariul de la «Ferma vedetelor»
Doinița Oancea și-a început vila din centru în 2007, cu banii din serialele țigănești, iar în 2015 și-a terminat-o cu onorariul de la «Ferma vedetelor»

La casa Doiniței se muncește de zor și s-a  montat chiar și o plasă de protecție  pentru a se evita accidentele
La casa Doiniței se muncește de zor și s-a montat chiar și o plasă de protecție pentru a se evita accidentele
Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg