Abi Talent și Alex Velea, scandal monstru cu jigniri și amenințări. Uite ce au putut să-și spună!


    Abi Talent se crede un fenomen al muzicii românești, se laudă cu banii pe care îi câștigă și cu luxul în care trăiește
Abi Talent se crede un fenomen al muzicii românești, se laudă cu banii pe care îi câștigă și cu luxul în care trăiește

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea este departe de a se încheia, artiștii adresându-și, în continuare, o mulțime de jigniri și amenințări. Conflictul a început în momentul în care Abi Talent și Alex Velea s-au întâlnit într-un mall din București. Apoi, războiul s-a mutat în mediul online. Uite ce au putut să-și spună!

Abi Talent și Alex Velea, protagoniști  în scandalul anului

Stilul muzical pe care îl adoptă cei doi este total diferit. Muzica lor nu poate fi comparată. Notorietatea, nici atât. Cu toate acestea, Alex Velea și Abi Talent sunt rivali, iar cearta se poartă în mediul online, pe rețelele de socializare. Replicile acide și cuvintele grele au împărțit și fanii celor doi în tabere adverse.

Abi Talent, mesaj pentru Alex Velea: „Porți șosete peste blugi!”

După întâlnirea din mall, unde cei doi și-au aruncat cuvinte grele, Abi s-a dezlănțuit în mediul virtual. El a spus despre Velea că este bătrân, sărac și l-a amenințat că-i dă un „capac”. Puștiul îl critică pe soțul Antoniei și pentru felul în care se îmbracă și pentru felul în care își poartă părul. Abi Talent merge mai departe cu acuzațiile, reproșându-i lui Velea că se folosește de imaginea lui Lino Golden pentru a-și face reclamă și pentru a-și promova propria imagine. „Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-I dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta. Și nu te mai băga în clipurile lui Lino cu japca, lasă-l să le facă singur. Și te salută tata. Eu fac număr mic, de 100k într-o oră. Voi?” a scris Abi Talent pe o rețea de socializare.

Alex Velea, despre puștiul care-și spune „Regele pă România”: «Trup de râmă cu sexualitate incertă»

Evident, soțul Antoniei nu putea să nu răspundă la o așa „aroganță”, motiv pentru care i-a dat imediat și o replică pe măsură. El a spus pe Instagram că puștiul are un corp de râmă cu sexualitate incertă, că este lipsit de orice urmă de talent, că este un incult, aritmic și fandosit.  "Vezi tu, la GoldenBoy Society suntem numai oameni talentați. Tu nu ai talent decât în titulatură. Toți iubim muzica și muncim pentru succesul nostru, ție doar ți s-a întâmplat. Noi avem ritmul în sânge, tu ești dovada că un aritmic, incult și fandosit poate să ajungă", a scris pe Instagram Alex Velea. Vino să îți dau un autograf, nu-ți fă griji. Nu sunt o persoană rea. Doar îmi place să te înjosesc. Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate incertă, un capac însemna despărțirea de sănătate…și eu nu te urăsc în așa hal. Practic, ți-ai dat singur capacu atunci când ai intrat în jocu ăsta cu mine. Spre deosebire de Laby, zis și Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hănesc din energie negativă și nici nu inventez controverse ca să am atenția oamenilor. IQ-ul scăzut plus sfatul noilor amici, băieții din formație, l-au făcut pe găroi să zică", a scris Velea pe internet. 

Cine este Abi Talent, «Regele pă România»

Abi Talent poartă în buletin numele de Alberto Pantic, spune despre el că este țigan și s-a autointitulat „Regele pă România”.  Tânărul a devenit celebru în lumea muzicii românești și a rupt toate topurile muzicale după ce a lansat pe YouTube, în anul 2017, piesa cu titlul „Papuci Gucci”, o melodie de unii foarte criticată, de alții foarte iubită. Băiatul, pe atunci de numai 18 ani, ajunsese să strângă sute de mii de likeuri pe Facebook, iar pe Instagram unele dintre pozele sale au depășit recordul de aprecieri în România. Se năștea un fenomen care a prins mai ales la publicul tânăr, iar piesele sale erau fredonate de mii și mii de puști din întreaga țară. Asta, deși Abi, în piesele sale cânta despre faptul că are o mulțime de bani, nu recomanda copiilor să meargă la  școală și spunea că i-ar bate pe toți cei care ascultă muzică rock.

Are opt clase și spune despre el că este un fenomen

Într-un interviu, Abi Talent a recunoscut că a abandonat școala la 14 ani, dar acest lucru nu l-a împiedicat să facă bani. Este mândru de ceea ce a realizat și spune despre el că, deși are doar opt clase, creierul său este de 14 facultăți. „Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de șase luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis de ce să-i las pe ăștia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine”. Cea mai recentă melodie A lui Abi talent este „Rolex” și a fost lansată pe 1 ianuarie 2020. Piesa a depășit deja 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube și conținuă să conducă în topuri.

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea este abia la început și nu pare că se va sfârși prea curând. Orgoliile celor doi artiști sunt mari, iar replicile dintre cei doi vor face, probabil, și de acum încolo deliciul internauților din românia.

foto1 copii crisanB jpg
harry si meghan jpg
Anca Dinicu  jpg
gabriel apostol jpeg
FotoJet (2) jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg