Acasă la Livia Graur: „Renata e cel mai important critic al meu“

Ultima actualizare:

    Livia și fetița ei, Renatafoto: Sorin Stana
Livia și fetița ei, Renatafoto: Sorin Stana

Vedeta Prima TV ne-a invitat s-o cunoaştem dincolo de platoul de ştiri, în refugiul ei urban, în care primeşte informaţiile zilei de la fetiţa ei, Renata.

Când am plecat spre căminul proaspăt inaugu­rat, în apropiere de cartierul Titan, al prezen­tatoarei jurnalului Focus de la 14 şi 16:30, eram convinşi că nimic din ce are să ne povestească nu are să ne incite mai mult decât relaţia cu so­ţul ei. Cel pe care-l cunoaşte din clasa a VIII-a!!! Ei bine, frumoasa vedetă de 30 de ani ne-a sur­prins şi cu alte detalii din trecut. Ce legătură este între Livia, limba chineză şi numele de Ting-Li, aflaţi din rândurile următoare.

Vă vizităm pentru prima dată în casă nouă.

Livia Ne-am mutat de foarte puţin timp, a fost visul nostru să avem o casă pe pământ, mai ales că aveam deja un câine foarte mare, în căutare de spaţiu. Câinele a fost primul pas, făcut acum zece ani, spre a ne lua o casă cu curte. După cum se vede, a durat ceva. A durat ceva şi până a fost gata casa, căci noi ne-am hotărât din noiembrie 2014 şi am reuşit să ne mutăm abia în decem­brie 2015. Am fost aici pas cu pas, de la fundaţie, până când a fost totul gata. Am cumpărat casa încă de la stadiul de proiect, ştiam cum urmează să arate, şi tot ce e aici, de la parchet, mobilă la decoraţiuni e amprenta noastră.

Sunteţi mulţumiţi de ceea ce a ieşit, după ce aţi văzut schiţa?

Da, se apropie foarte mult de proiect. Dar, ca în orice construcţie nouă, intervin tot felul de mici probleme. Însă, una peste alta, a fost OK. E o zonă în plină dezvoltare şi, momentan, e linişte aici. Dar nu ştiu cât o să mai dureze, pentru că spre capătul străzii se tot construieşte şi, la un mo­ment dat, vor fi nevoiţi să supralărgească strada, pentru că n-o să se facă faţă traficului. Deocam­dată e linişte, e frumos, am vrut un loc în care fetiţa mea să crească armonios, să aibă o curte în care să se joace, câinele unde să iasă din casă, iar noi un loc în care să ne relaxăm, după-amiezele.

Ce se întâmplă cu micuţa Renata, când tu lucrezi?

Eu lucrez de luni până vineri, iar Renata mer­ge, din septembrie anul trecut, la grădiniţă. Are doi ani şi jumătate. S-a adaptat minunat, din prima zi, toată lumea a fost surprinsă de asta. Mi-au zis că s-a comportat de parcă ar fi fost dintotdeauna la grădiniţă. E foarte sociabilă şi îi place la grădiniţă, şi-a făcut prieteni.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui interviu cu Livia Graur!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net