Accidentul nu a speriat-o! Roxana Ciuhulescu nu renunţă la "Splash! Vedete la apă!"

Ultima actualizare:

    Roxana Ciuhulescu a intrat accidentată pe platforma de sărituriFoto: Antena 1
Roxana Ciuhulescu a intrat accidentată pe platforma de sărituriFoto: Antena 1

Deşi s-a accidentat destul de serios luna trecută la filmările emisiunii "Splash! Vedete la apă", Roxana Ciuhulescu (36 de ani) nu a ieşit din concurs. Ea va participa la cel de-al treilea sezon al show-ului, care va începe, în curând, la Antena 1. Ea se alătură celor 39 de vedete care, vara aceasta vor învăța să execute sărituri în apă dintre cele mai spectaculoase.

Roxana Ciuhulescu a avut luna trecută dureri atroce la nivelul umărului stâng, însă se pare că accidentarea nu a fost un motiv suficient pentru ea ca să abandoneze.  

Este o nouă provocare pentru mine participarea la «Splash! Vedete la apă». Îmi place ideea de nebunie, pentru că e o nebunie să sari de la platformă… Experiența este, pentru mine, una trăsnet. Mă bucur foarte mult că am reîntâlnit aici oameni alături de care am lucrat și că am cunoscut oameni noi, minunați. Și mă mai bucur că am revenit în familia Antenei 1. Și ca un amănunt… am crezut că voi fi cea mai înaltă concurentă (n.n. Roxana are o înălțime de 1,92 m), însă am fost detronată de Micuțu (n.n. Cristian Anheliuc, luptător MMA – arte marțiale mixte), care are 2,10 m înălțime”, a spus vedeta.

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă” au început deja și se desfășoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Cei 40 de concurenți sunt antrenați de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță, campioni naționali și internaționali la sărituri în apă, și vor fi jurizați de Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și campionul la sărituri în apă Cătălin Preda. Show-ul va fi prezentat de Pepe, Alina Pușcaș și Diana Munteanu. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, Roxana Ciuhulescu va încasa un onorariu de 6.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net