Accidentul nu a speriat-o! Roxana Ciuhulescu nu renunţă la "Splash! Vedete la apă!"


    Roxana Ciuhulescu a intrat accidentată pe platforma de sărituriFoto: Antena 1
Roxana Ciuhulescu a intrat accidentată pe platforma de sărituriFoto: Antena 1

Deşi s-a accidentat destul de serios luna trecută la filmările emisiunii "Splash! Vedete la apă", Roxana Ciuhulescu (36 de ani) nu a ieşit din concurs. Ea va participa la cel de-al treilea sezon al show-ului, care va începe, în curând, la Antena 1. Ea se alătură celor 39 de vedete care, vara aceasta vor învăța să execute sărituri în apă dintre cele mai spectaculoase.

Roxana Ciuhulescu a avut luna trecută dureri atroce la nivelul umărului stâng, însă se pare că accidentarea nu a fost un motiv suficient pentru ea ca să abandoneze.  

Este o nouă provocare pentru mine participarea la «Splash! Vedete la apă». Îmi place ideea de nebunie, pentru că e o nebunie să sari de la platformă… Experiența este, pentru mine, una trăsnet. Mă bucur foarte mult că am reîntâlnit aici oameni alături de care am lucrat și că am cunoscut oameni noi, minunați. Și mă mai bucur că am revenit în familia Antenei 1. Și ca un amănunt… am crezut că voi fi cea mai înaltă concurentă (n.n. Roxana are o înălțime de 1,92 m), însă am fost detronată de Micuțu (n.n. Cristian Anheliuc, luptător MMA – arte marțiale mixte), care are 2,10 m înălțime”, a spus vedeta.

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă” au început deja și se desfășoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Cei 40 de concurenți sunt antrenați de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță, campioni naționali și internaționali la sărituri în apă, și vor fi jurizați de Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și campionul la sărituri în apă Cătălin Preda. Show-ul va fi prezentat de Pepe, Alina Pușcaș și Diana Munteanu. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, Roxana Ciuhulescu va încasa un onorariu de 6.000 de euro. 

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png