Acest chip angelic tocmai a picat Bac-ul. Nu-i așa că îți vine să plângi?


    Sabrina e tristă, dar va încerca și la anul să ia Bacalaureatul
Sabrina e tristă, dar va încerca și la anul să ia Bacalaureatul

A doua sesiune de Bacalaureat a fost tot cu ghinion pentru blonda supranumită „Barbie de România”. Sabrina Fabian, pe numele său adevărat, a picat din nou cel mai important examen din timpul liceului, după ce a luat doar nota 6 la proba scrisă a profilului „Limba și Literatura Română”. Ce spune tânăra despre experiența de la Bac aflați mai jos.

A picat cu brio la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat 2016, însă s-a înscris cu încredere la cea de-a doua. Avea nevoie de un 7 la Limba și Literatura Română, proba scrisă, însă nu a reușit să rupă gura târgului. Sabrina Fabian, cunoscută deja în showbiz sub numele de „Barbie de România”, a obținut doar nota 6 la a doua prezentare la Bac. Cu 5,65 la Istorie, 5,9 la Psihologie și 6 la Română, eleva liceului privat „Phoenix” din Capitală a obținut doar media 5,85. Pentru a promova, avea nevoie de o medie de 6.

„Eram sigură că iau nota asta. O să mai încerc, asta este. Nu am de ce să fiu tristă. Important e să fiu sănătoasă, că Bac-ul am să-l iau eu. Nu intru la facultate anul acesta şi nu regret asta. Nu sunt singura în situaţia asta. Tocmai am vorbit cu un prieten care a picat şi el la matematică, asta este. Dar după contestaţie parcă aveam note mai mari, ceva nu este în regulă cred”, a declarat pentru Click! „Barbie de România”.

Primele rezultate (fără contestații) la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat 2016 au fost postate déjà la avizierele instituțiilor de învățământ și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Până la ora 20.00 elevii care se consideră nedreptățiți pot depune contestații. Rezultatele finale vor fi afișate la 1 septembrie.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
monica belluci si deva
Hagi, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi