Acestea sunt noile emisiuni de la Pro TV. Ce surprize aduce grila de toamnă

Ultima actualizare:

    Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă, la noua emisiune "Jocuri de celebritate"Foto: Pro TV
Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă, la noua emisiune "Jocuri de celebritate"Foto: Pro TV

Marţi dimineaţă, în studiourile de la Kentauros, s-a lansat noua grilă a Pro TV-ului. Vedetele postului de televiziune au fost cu toate prezente în platourile un se filmează emisiunea “Vocea României”, iar invitaţii au aflat ce pregătesc producătorii în această toamnă

Grila de toamnă a Pro TV-ului se va lansa pe 9 septembrie, când începe sezonul şase din „Vocea României”, În fiecare vineri, de la 20:30, Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga se vor lăsa vrăjiți de vocile care contează, iar Pavel Bartoș va asigura distracția pe scena vocilor! Într-un decor uimitor, competiția pentru trofeul Vocea României rămâne la fel de intensă, o nouă regulă venind să crească emoția concurenților și dificultatea misiunii antrenorilor. În acest sezon, noutatea este runda de knockouts! După etapa duelurilor, fiecare antrenor stabilește, din echipa sa, grupuri de câte trei concurenți care întră în runda de knockouts. Fiecare concurent cântă piesa pe care a pregătit-o, iar antrenorul va fi nevoit să aleagă un singur concurent din grupul de trei cu care merge mai departe către show-urile live.

Noii juraţi MasterChef Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu
Noii juraţi MasterChef Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu

Din 12 septembrie, „Supravieţuitorul” - „Survivor” începe la Pro TV, în fiecare luni și marți, de la 20:30. 44 de zile în Filipine, 18 concurenți, două triburi, un singur supraviețuitor! În fiecare emisiune, Dragoș Bucurenci, prezentatorul show-ului, va aduce în casele tuturor românilor tensiunea, aventurile, strategiile și alianțele pe care concurenții le fac pe insulele din Filipine, în lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor, în cel mai tare show de televiziune!

Dragoş Bucur şi echipa Visuri la cheie
Dragoş Bucur şi echipa Visuri la cheie

Telespectatorii vor putea vedea, din 14 septembrie, în fiecare zi de miercuri, de la 20:30, un nou sezon „Visuri la cheie”,! După două sezoane de succes, 15 case renovate, zeci de vieți schimbate în bine și mii de lacrimi de bucurie, „Visuri la cheie” revine cu un nou membru în echipă. Alături de Dragoș Bucur, designerul de interior Adela Pârvu, arhitectul Alina Vîlcu și peisagistul Dragoș Isăcescu, arhitectul Omid Ghannadi vine să completeze echipa a cărei misiune este de a ajuta oamenii cu care viața a fost dură, aducând fericire în suflet și în locuințele lor. În această toamnă, sezonul trei aduce mai multe ediții, familii speciale și povești impresionante, case renovate complet, dar și construite de la zero.

Serialul „Las Fierbinţi” revine din 15 septembrie cu sezonul 10, în fiecare seară de joi, de la 20:30! Noi întorsături de situație, fotbal amestecat cu... politică, planurile mărețe ale echipei din Liga a 4-a, dar și un nou director tehnic al echipei.

Un nou juriu la MasterChef

Surprizele nu se opresc aici! Din 14 septembrie, miercuri și joi, de la 22:30, va fi difuzat „Jocuri de celebritate”, modul perfect de a petrece serile cu multă distracție! „Jocuri de celebritate” e un late night game show, unde două echipe de celebrități, conduse de căpitanii Paul Ipate și Octavian Strunilă, de la Ferma Vedetelor se confruntă în cele mai amuzante jocuri, sub bagheta lui Mihai Bobonete, gazda emisiunii!

Antrenorii de la Vocea României: Smiley, Loredana, Marius Moga, Tudor Chirilă
Antrenorii de la Vocea României: Smiley, Loredana, Marius Moga, Tudor Chirilă

Cea mai urmărită competiție culinară din România, „MasterChef”, vine din următorul sezon cu un alt juriu! Concurenții care s-au prezentat la preselecțiile din acest an vor trebui să îi convingă pe noi juraţi Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu că merită un loc în bucătăria celui mai intens cooking show din România! Noul juriu, format din trei profesioniști, personalități puternice care se completează perfect, este definit cel mai bine de un singur numitor comun: expertiză. Alături de Răzvan Fodor, cei trei jurați vor porni într-o călătorie culinară fantastică în căutarea următorului MasterChef din România!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net