Actriţa Ada Condeescu a născut. A devenit mamă de băiat

Ada Condeescu a anunțat că a devenit mamă
Ada Condeescu a anunțat că a devenit mamă

Una dintre cele mai în vogă actriţe din lumea cinematografiei româneşti, Ada Condeescu (29 de ani), a devenit mamă pentru prima oară. Marea bucurie din viaţa ei a venit la mai puţin de un an şi jumătate de când a îmbrăcat rochia de mireasă.

Discretă, Ada a ţinut să împărăşească fericita veste cu prietenii de pe Facebook. Nu şi-a arătat încă bebelușul, ci a preferat să publice o imagine cu un buchet de lalele. Mesajul a fost unul scurt, dar a ținut să spună cât este de bucuroasă. Nu doar ea, ci și partenerul ei de viață, regizorul Cătălin Mitulescu (46 de ani), cel cu care a colaborat în mai multe filme.

Deși nu a dezvăluit sexul copilului, o prietenă dintre ale actriței a dat-o de gol: "Bravo, mămico! Să fie sănătos (am înțeles că e un domnișor)".


    Ada Condeescu a anunțat că a devenit mamăFoto: Facebook
Ada Condeescu a anunțat că a devenit mamăFoto: Facebook

În septembrie 2016, cei doi actrița și regizorul s-au căsătorit, iar Ada a atras atenția atunci cu rochia de mireasă super sexy, cu umerii căzuți și un decolteu curajos.

Ada Condeescu și Cătălin Mitulescu s-au căsătorit după o relație de trei ani. Regizorul nu este la prima relație cu actrița pe care a distribuit-o în propriul film. În 2006, pe când filma ”Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii”, Mitulescu, la vremea aceea căsătorit și cu doi copii, s-a cuplat cu actrița din rolul principal, Dorotheea Petre. Cei doi au format un cuplu câțiva ani și au avut împreună un copil.

În 2010, când Mitulescu începea colaborarea cu Ada Condeescu, la pelicula ”Eu când vreau să fluier, fluier”, relația cu Dorotheea Petre era deja istorie. Despre cel mai recent rol jucat de Ada, în filmul ”Dincolo de calea ferată , Mitulescu declara că ”se joacă, când vine vorba despre ceea ce îi arată şi, mult mai important, ceea ce nu-i arată”.

Ada Condeescu și Andreea Esca, la nunta actriței
Ada Condeescu și Andreea Esca, la nunta actriței
oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
cub ioana ginghină png
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
4 front doctorita spagara jpg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg