Actrița Nuami Dinescu, terifiată după crima de la metrou: „Stăm lipiți de pereți”

Ultima actualizare:

    Nuami Dinescu, îngrozită după crima de la metrouFoto: Tvr
Nuami Dinescu, îngrozită după crima de la metrouFoto: Tvr

Crima de la metrou le-a îngrozit chiar și pe vedete. Fosta asistentă Tv din emisiunea lui Teo Trandafir, Nuami Dinescu, a scris pe o rețea de socializare că toată lumea e speriată după tragedie și pare că se teme de gândul că cineva ar putea veni să-i împingă pe șina de tren.

Nuami Dinescu a călătorit cu metroul a doua zi după tragedia din stația Dristor 1 și a observat că oamenii din jur erau speriați și suspicioși că cineva i-ar putea îmbrânci în calea trenului:

„Sunt la metrou, la Piața Romană. Toată lumea stă departe de peron, stăm lipiți de pereți”, a scris Nuami Dinescu pe contul său de Facebook. Ea a rămas cunoscută mai mult sub pseudonimul Tanța, personajul interpretat pe vremea când asistentă Tv alături de Teo Trandafir, la Pro Tv.

Reamintim că în seara zilei de 12 decembrie, o tânără a fost ucisă în stația de metrou Dristor 1, după ce Magdalena Șerban (36 de ani) a împins-o de pe peron pe calea ferată, chiar în momentul în care trenul intra în stație. înainte de tragedie, suspecta a mai încercat să omoare o fată, în stația Costin Georgian, dar victima s-a luptat cu agresoarea și a reușit să scape. Magdalena Șerban se afla acum în arest, la spitalul penitenciarului Jilava. 

image
image
image
image
image
image
banner țâțe png
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
banner florin constantin png
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg