Actriţa Ruxandra Porojnicu şi-a luat vecinii din Anglia la rost. Ce i-a fost furat din blocul unde locuieşte

Ultima actualizare:

    Ruxandra Porojnicu locuieşte într-un bloc din Manchester şi are probleme cu veciniiFoto: Instagram
Ruxandra Porojnicu locuieşte într-un bloc din Manchester şi are probleme cu veciniiFoto: Instagram

O româncă face ordine în Anglia! Actriţa Ruxandra Porojnicu, 28 de ani, devenită celebră în Regatul Unit datorită rolului interpretat în serialul ”Coronation Street”, face ordine pe scara blocului din Manchester, unde locuieşte cu chirie. Ea s-a supărat că cineva i-a furat florile.

Ruxandra Porojnicu, 28 de ani, devenită celebră în Regatul Unit datorită rolului Alinei Pop interpretat în serialul ”Coronation Street”, începând din 2019, ştie să se apere şi singură atunci când ”o calcă cineva pe bătături”.

Românca a postat pe reţelele sociale o fotografie în care arată că ”unul dintre vecini” a furat un ghiveci cu flori de pe casa scării.

Ghiveciul cu pricina fusese pus chiar de Ruxandra pentru a ”înviora puţin atmosfera”. Porojnicu a mai adăugat că atunci când va face comenzi online spune că ”pachetul este pentru Connor McGregor” (n.r. luptător de MMA) pentru a fi sigură că nu îşi bagă cineva nasul în bunurile plătite de ea.

Ruxandra s-a născut la 5 iulie 1992 în Bucureşti şi a jucat în ”Aniela” între 2009 şi 2010. Din 2019 o interpretează pe tânăra manichiuristă Alina Pop, un personaj dramatic în serialul difuzat de ITV, care a înregistrat un mare succes în Regatul Unit. Extrem de activă pe reţelele sociale, bucureşteanca are 57.000 de admiratori pe Instagram şi majoritatea fanilor ei o întreabă ce se va întâmpla în episodul următor al serialului.

Conform presei din Regatul Unit, Ruxandra ar avea o avere estimată la 200.000 de dolari, este una dintre cele mai modeste şi inteligente vedete din showbiz-ul britanic şi este extrem de discretă cu privire la viaţa ei personală.

Jurnaliştii de la tabloidul britanic ”Daily Star” au încercat să afle detalii picante despre viaţa româncei de la vecinii ei de pe scară însă au rămas cu buza umflată.


    Ruxandra a dat lovitura în Regatul Unit cu rolul Alinei Pop din serialul TV ”Coronation Street”Foto: Instagram
Ruxandra a dat lovitura în Regatul Unit cu rolul Alinei Pop din serialul TV ”Coronation Street”Foto: Instagram

Tot ce au putut afla a fost că Ruxandra pleacă dimineaţa de acasă la filmări şi se întoarce târziu, după ce apune soarele.

Una din rarele apariţii în public ale româncei a avut loc la finele lunii trecute când a fost surprinsă luând masa în oraş împreună cu colegii ei de la filmări Alan Halsall, Jennie McAlpine şi Alexandra Mardell. 

Tabloidul britanic The Sun a publicat anul trecut un interviu acordat de Ruxandra care spunea cu modestie că ”lumea o strigă Alina Pop pe stradă şi după ce dă autografe mulţi rămân cu ochii mari când văd că semnătura ei e Ruxandra Porojnicu”.

Practic, presa de scandal nu ştie dacă frumoasa bucureşteancă are sau nu iubit, ce salariu are şi care îi sunt planurile de viitor pentru că nu ”dă apă la moară bârfelor despre ea”.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net