Acum sunt sexy pe scenă, în copilărie erau foarte poznași. Îi recunoști?

Ultima actualizare:
Alina și Mircea Eremia, doi frați îndrăgostiți de muzică
Alina și Mircea Eremia, doi frați îndrăgostiți de muzică

A debutat în showbiz încă din copilărie, apoi a făcut parte din trupa LaLa Band și a jucat în “Pariu cu viaţa”. Acum face parte din juriul “Next Star” şi are parte de o carieră muzicală înfloritoare. De un an însă, Alina Eremia şi-a făcut şi fratele vedetă. Cei doi dau din casă și își amintesc în exclusivitate pentru Click! cum era pe vremea când erau copii.

Prima amintire legată de fratele ei, Mircea (19 ani), pe care o are Alina Eremia (22 de ani) încă foarte vie în minte e chiar momentul când acesta a fost adus acasă de la maternitate. „Am simţit iubire din prima clipă de când l-am văzut şi părinţii noştri chiar mi-au dat voie să îl aşez singură în pătuţ!“, povesteşte artista emoţionată.

Alina și Mircea Eremia
Alina și Mircea Eremia

Diferenţa de aproape patru ani dintre cei doi tineri nu a contat prea mult de-a lungul copilăriei. Mircea şi Alina s-au sprijinit reciproc, dar au fost și complici, punând la cale tot felul de năzbâtii inofensive! „Eu eram cel care căuta râcă“, spune Mircea, „iar Alina tot timpul îşi pierdea credibilitatea în faţa alor noştri, pentru că eu le făceam ochi dulci părinţilor, iar ei o certau pe ea, chiar dacă nu era vina ei“.

Însă şi Alina a avut parte de propriile episoade amuzante în copilărie, mai ales atunci când se încăpăţâna să-l costumeze pe fratele ei mai mic în... fetiţă. „Lui Mircea nu i se tăiase încă moţul când eu îi puneam rochiţele mele pe el şi mă prefăceam că e păpuşa mea“, dezvăluie Alina. Cu toate că întreaga familie se distra copios pe moment, mama lor era cea care lua întotdeauna atitudine şi îşi „salva“ fiul din scenariul de joacă al surorii mai mari.

Alina și Mircea Eremia
Alina și Mircea Eremia

Când au mai crescut, strategia lui Mircea de a-şi determina sora să se joace cu el era să îi arunce pe furiş păpuşile, astfel încât Alina era nevoită să împartă cu el... roboţei, macarale în miniatură şi armate de soldăţei minusculi. Odată cu trecerea timpului, Mircea a început să preia exemplul surorii mai mari şi când venea vorba de activităţi serioase şi constructive.

Aşa s-a întâmplat şi când, la şapte ani, Alina a început să studieze serios pianul, de care s-a îndrăgostit şi Mircea după o vreme, când a remarcat cât de mult îi place Alinei. „Mi-ar plăcea să continuăm chiar şi azi studiile, pentru că pianul a rămas instrumentul nostru favorit“, spun cei doi artişti.

Doi solişti în familie

Alina şi Mircea Eremia cântă de mici copii, iar despre momentul când adolescenta Alina a intrat în LaLaLaBand – trupa care a făcut istorie în România – Mircea are o amintire aparte. „La vremea aceea, mi se schimba vocea – ca orice băiat aflat la vârsta pubertăţii – aşa că nu m-am putut duce şi eu la casting. M-am maturizat şi abia atunci m-am putut lansa în muzică“, afirmă Mircea amuzat.

 Popularitatea celor doi a crescut cu fiecare an şi deşi acum fraţii nu mai petrec atât de mult timp împreună, nu renunţă cu una, cu două la unele ritualuri familiale. De exemplu, Alina şi Mircea şi-au promis solemn că se vor auzi la telefon cel puţin de două ori pe zi – o dată dimineaţa, pentru a-şi ura o zi bună, dar şi seara, pentru a se pune la curent reciproc despre programul pe care l-au avut. Mai mult, a fost o vreme în care Alina l-a considerat pe Mircea asistentul ei personal! „Îl iau pe frate-miu cu mine la emisiuni tv, la concerte – mai ales că fetele îl adoră! -, dar şi la evenimente şi ne încurajăm unul pe altul“, explică ea. 


    Alina și Mircea Eremia, doi frați îndrăgostiți de muzicăfoto: arhivă personală
Alina și Mircea Eremia, doi frați îndrăgostiți de muzicăfoto: arhivă personală

Relaţia de prietenie dintre cei doi fraţi e un bun exemplu de prietenie necondiţionată pentru oricare dintre noi. Mircea spune că de la Alina a învăţat să rămână modest, să nu uite de unde a plecat, dar şi cum să se comporte impecabil cu femeile. În schimb, Alina admite că fratele ei o îndeamnă mereu să vadă partea plină a paharului şi să abordeze orice situaţie imprevizilă cu umor, şi să nu se ia prea în serios! Alina şi Mircea Eremia spun cu sinceritate că nu pun preţ pe lucrurile materiale şi că se străduiesc să fie mulţumiţi cu ceea ce au, dar şi că muncesc pentru tot ceea ce şi-au propus să obţină. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net