Acuzată că i-a spart casa, Lidia Buble e în vacanţă cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion!

simeon stalpnicul png
Artista se află şi ea la Budapesta, acolo unde iubitul ei şi-a dus copiii din mariajul anteriorfoto: arhiva personală

Deşi spuneau în urmă cu doar câteva luni că vor petrece separat vacanţele, Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt cât se poate de împreună vara aceasta. Cei doi nu se află singuri însă, ci ...surpriză chiar cu copiii prezentatorului tv, rezultaţi din mariajul cu fosta soţie, Diana. Dacă până nu demult, matinalul petrecea doar el cu Ianca şi Tudor, acum se pare că nu mai este nicio problemă ca cei mici să o cunoască mai bine pe iubita tinerică a tatălui lor.

Răzvan Simion este un tată model, dar şi un iubit devotat, care nu-şi neglijează partenera de viaţă! Prezentatorul tv şi-a dus copiii în vacanţă la Budapesta, de unde a început să publice fotografii, dar în aceeaşi escapadă este şi partenera lui, cântăreaţa Lidia Buble. Deşi nu apare în imagini alături de Ianca şi Tudor, cei doi copii ai matinalului, solista a ţinut să le explice fanilor că se află la Budapesta, de unde putem trage conluzia că petrece de zor alături de iubitul ei, căruia îi face poze alături de micuţii rezultaţi din fostul mariaj cu Diana.

simeon stalpnicul png
Răzvan Simion, alături de Ianca şi Tudor, la Budapesta foto: arhiva personală

Chiar dacă o perioadă s-au ascuns, acum Răzvan Simion şi Lidia Buble îşi trăiesc liberi povestea de iubire. Omul de televiziune a povestit în trecut că și dacă nu apărea Lidia Buble în viața lui, căsnicia cu Diana ar fi luat oricum sfârșit.

"Nu am terminat o relație pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relație. Am divorțat de mama copiilor mei, nu de copiii mei. (...) Ne-am cunoscut întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin țară și am continuat pas cu pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate ușile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine”, declara Răzvan Simion pentru unica.ro.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, s-a iubit aproape 15 ani cu Diana, şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Timişoara. El avea 20 de ani, iar ea 22. La 10 mai 2016, cei doi s-au despărţit la notar. 

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
nicusor dan png
printul william
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp