Acuzaţii de hărţuire la TVR! Claudiu Lucaci şi Adrian Bucur sunt protagoniştii scandalului


    Claudiu Lucaci crede că Adrian Bucur nu are motive să-l acţioneze în instanţăfoto: arhiva personală
Claudiu Lucaci crede că Adrian Bucur nu are motive să-l acţioneze în instanţăfoto: arhiva personală

Fostul şef al Ştirilor sugerează, într-o sesizare transmisă Comisiei de Etică a TVR, că Adrian Bucur (38 de ani), jurnalist şi membru în Consiliul de Administraţie al instituţiei, l-a atacat şi i-a adus mai multe acuzaţii din cauză că i-ar fi respins avansurile şi insinuările intime.

În timp ce Claudiu Lucaci (48 de ani) a precizat, pentru www.ziarulring.ro, că acuzaţiile nu sunt publice, Bucur se pregăteşte de proces. "Dacă se confirmă că domnul Lucaci face aceste acuzaţii total nefondate şi le aduce în atenţia Comisiei de Etică a SRTv, îl dau în judecată chiar astăzi pentru calomnie. N-am influenţat în nicio formă rezultatul evaluării finale care a dus la concedierea din funcţia de manager a directorului de Ştiri. Intuiesc că din această supărare majoră vine şi dorinţa viscerală de răzbunare a fostului director al Ştirilor TVR", a spus el.

Claudiu Lucaci a explicat motivul demersului său la Comisia de Etică a TVR.

"Domnul Bucur se inflamează inutil. N-am folosit sintagma «hărţuire sexuală». Problema lui e să explice de ce are un comportament public denigrator la adresa mea. Eu mă refer la lucruri foarte serioase din sfera relaţiilor de muncă. Mă preocupă că de ceva vreme sunt linşat mediatic fără niciun motiv. N-am nicio explicaţie că sunt permanent subiect negativ în presă nefăcând nimic din ceea ce se spune. Mă frământă mai mult această chestiune şi dacă se poate, în Comisia de Etică, cineva să descopere că sunt o persoană hărţuită la locul de muncă în sensul profesional. E vorba de hărţuire profesională. Sunt şi alte aspecte pe care nu doresc să le prezint acum pentru că trebuie mai întâi discutate în comisie", a spus Claudiu Lucaci, citat de aceeaşi sursă.

În ciuda reacţiei lui Adrian Bucur, Claudiu Lucaci susţine că nu există temei pentru un proces. "Pe Adrian Bucur îl invit să facă ce doreşte. Şi eu aş fi putut să-l dau în judecată de 10 ori. Într-un interval lung de timp, dl Bucur, fără niciun motiv cunoscut mie, a avut repetate ieşiri publice împotriva mea fără să aibă o bază reală... nişte documente, dovezi de orice fel. Am tolerat asta pe principiul că nu merită să discut lucruri de genul acesta pentru public. Am crezut că TVR va lua măsurile necesare şi am constatat că nimeni nu zice nimic. Atunci m-am plâns Comisiei de Etică. Cum aş putea să-l acuz de ceva pe dl Bucur cât timp, public, nu vorbesc despre el?! Să explice dl Bucur dacă are de explicat ceva! Faptul că mi se întâmplă un lucru pe care îl consider incorect la adresa mea nu mi se pare un temei pentru a mă da în judecată, că asta reprezintă deja o dovadă că eu sunt o victimă, , fiindcă n-am voie nici măcar să mă apăr", a mai spus Lucaci.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png