ADDA a avut parte de un şoc la Te cunosc de undeva: «M-am speriat»

Ultima actualizare:
ADDA se va transforma în Pitbul
ADDA se va transforma în Pitbul

ADDA a tras o sperietură de zile mari în cadrul show-ului din care face parte la Antena 1. Sâmbăta, de la ora 20.00, la Antena 1. Cei 11 concurenți ai celui de-al 15-lea sezon „Te cunosc de undeva!” au apelat din nou la peruci, chelii şi barbă falsă, lentile de contact sau unghii false şi s-au epilat şi s-au pensat, totul ca să intre cât mai bine în pielea personajelor din cea de-a şasea ediţie a transformărilor.

Pentru această gală, Ruleta i-a adus ADDEI un personaj poate simplu la prima vedere, dar care i-a dat ceva bătăi de cap artistei, care a fost nevoită să petreacă ore bune în cabina de machiaj pentru a se transforma în Pitbull. Tot acolo aceasta a avut parte şi de o sperietură de zile mari în momentul în care totul a fost finalizat.

“Când m-am uitat în oglindă, m-am speriat. Pur şi simplu eram 1 la 1 cu tata. N-am ştiut dacă sunt Nicuşor sau Pitbull!”, a mărturisit amuzată ADDA.


    ADDA se va transforma în Pitbul
ADDA se va transforma în Pitbul

ADDA, transformată total la Te cunosc de undeva

Cum se va descurca Adda cu noua provocare, dar şi care va fi cea mai bună transformare a acestei gale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, în cea de-a şase ediție a transforming show-ului Te cunosc de undeva!

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg
banner  Andrei Aradits png
banner otniela png