ADDA a împlinit 27 de ani. Ce tort extravagant a primit de ziua ei

Ultima actualizare:
ADDA a primit un tort de excepție de ziua ei
ADDA a primit un tort de excepție de ziua ei

ADDA a împlinit 27 de ani și a primit un tort imens și inedit de ziua ei. Artista a petrecut alături de prietenii ei, dar și de colegii de la studioul unde ea îîși creează piesele, Baladda Records. Deși nu se aștepta, mai mulți prieteni de-ai ei i-au apărut la ușă și i-au făcut o surpriză care i-a smuls lacrimi din ochi.

Artista a primt un tort format din cifrele vârstei pe care a împlinit-o, și anume, 27 de ani. ADDA și-a surprins fanii cu o fotografie cu tortul pe care l-a primit de ziua ei, și imediat au început și urările din partea prietenilor virtuali. Vedeta se simte mai fericită ca niciodată, iar familia și prietenii care i-au fost alături, cu siguranță au făcut-o să se simtă foarte bine.


    ADDA a primit un tort de excepție de ziua eiFoto Instagram
ADDA a primit un tort de excepție de ziua eiFoto Instagram

ADDA a lansat cel mai sexy clip din carieră

ADDA a lansat de curând o piesă foarte diferită față de ceea ce cânta a în urmă cu ceva timp, însă acest lucru nu i-a dezamăgit deloc pe fanii ei, ba, mai mult, piesa a intrat imediat în topurile de youtube, semn că stilul pe care îl abordează acum, le place enorm fanilor.

"«Te-aș iubi» este pentru mine, ca artist, un nou început, dacă pot să îi spun așa, un început pe care mi l-am dorit de foarte mult timp, mai precis de doi ani, atunci când am compus piesa. Am colaborat cu HaHaHa Production și Global Records și cred că a ieșit exact așa cum mi-am dorit. Deși am compus-o în doar 15 minute, cred ca a fost toată un sentiment. Consider că transmite emoțiile și gândurile pe care le avem cu toții atunci când ne este dor de cineva și il vrem aproape. Cred că acum a fost momentul potrivit ca piesa «Te-aș iubi» să își facă loc în inimile oamenilor. Și cum am zis și în cadrul campaniei Cupidonadda, sper ca piesa să fie o sageată de-a lui Cupidon, trimisă direct în inimile oamenilor", a declarat Adda pentru Click!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net