ADDA a lansat piesa «Gura lumii», cu cel mai controversat clip despre acceptare și iubire

Ultima actualizare:

    ADDA a lansat cel mai controversat clip din carierăFoto Instagram
ADDA a lansat cel mai controversat clip din carierăFoto Instagram

ADDA a lansat piesa intitulată «Gura lumii», cu un mesaj puternic despre acceptare și toleranță. Artista este cunoscută pentru curajul cu care își exprimă gândurile și emoțiile, iar hiturile cu care a devenit celebră au mișcat inimile românilor.

De această dată, ADDA și-a surprins fanii cu o piesă și un videoclip în care iubirea nu are gen. Astfel că, piesa «Gura lumii» este ca un model de urmat pentru toți oamenii care judecă iubirea dintre doi bărbați, două femei, iar în unele cazuri chiar dintre o femeie și un bărbat.

Pentru ADDA nu este prima oară când cântă despre toleranță, diversitate și acceptare, artista nu cosnderă că iubirea are formă și gen, iar «Gura lumii» surprinde exact sentimental de dragoste în cea mai pură formă a ei.

„Piesa asta este despre dragoste și puterea ei care te face să treci prin toate provocările vieții. Totodată este și despre oamenii care nu au altă treabă decât să vorbească despre tine. Să îți pună piedici, sau cum spune piesa  “să știe ei mai bine“. Oamenii dependenți de bârfe și de nefericire”, spune ADDA.

Piesa «Gura lumii» a fost realizată la Baladda Records în coaborare cu Cat Music, iar muzica și versurile au fost compuse de ADDA, alături de Theea Miculescu, Mădălin Roșioru și Alexandru Turcu. Chitarele care acompaniază linia melodică au fost înregistrate de Alexandru Turcu, iar producția și masterizarea piesei au fost realizate de Mădălin Roșioru.

Regia a fost realizată de TrandaFilm, conceptul clipului a fost gândit de ADDA și de regizor, iar producția video a fost asigurată de Rizea Cătălin (Baladda Records) și Radu Șelaru.

Actorii care au apărut în clip au fost Hâmpu Bogdan Matei, Misa Mora, Cristian Bucă, Florin Mădălin Tudor, Brebu Andra Maria și Vasile Claudia Maria. De styling, make-up și Hairstyling s-au ocupat Ely Adam, Cristian Bucă și Ilina Dumitru.


    Foto Facebook
Foto Facebook
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net