ADDA este în culmea fericirii. Astăzi a luat permisul de conducere

Ultima actualizare:
Adda a luat permisul
Adda a luat permisul

ADDA este foarte fericită că a reușit să ia pemisul astăzi. Vedeta a publicat o imagine în care i se poate vedea cu ușurință entuziamsul pe chip. Artista care le-a arătat tuturor că poate, așa cum cânta ea la inceputul carierei în piesa «Îți arăt că pot».

ADDA (27 de ani) a luat permisul auto, iar acum se poate bucura de statutul de șofer. Artista și-a dorit foarte mult să poată avea permisiunea de a se deplasa cu vehiculul personal, iar de astăzi este un șofer cu drepturi deplin.

Vedeta a publicat o imagine din interiorul mașinii personale, anunțându-și fanii că este cea mai fericită, dat fiind că a trecut examenul auto.

„Da! Zâmbesc cu gura până la urechi într-o zi de Luni, pe ploaie, pentru că AM LUAT PERMISUUUUUUL!”, a scris ADDA pe rețelele de socializare.


    Adda a luat permisulFoto Instagram
Adda a luat permisulFoto Instagram

ADDA a lansat de curând cel mai senzual clip din cariera ei

Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră pentru piesa "Te-aș iubi", chiar în luna dragostei. Până acum, solista a obișnuit cu versuri sensibile și cu videoclipuri în care nu a mizat pe sex-appeal. De data aceasta, Adda apare în ipostaze diferite, senzuale și arată că se poate reinventa oricând.

"«Te-aș iubi» este pentru mine, ca artist, un nou început, dacă pot să îi spun așa, un început pe care mi l-am dorit de foarte mult timp, mai precis de doi ani, atunci când am compus piesa. Am colaborat xu HaHaHa Production și Global Records și cred că a ieșit exact așa cum mi-am dorit. Deși am compus-o în doar 15 minute, cred ca a fost toată un sentiment. Consider că transmite emoțiile și gândurile pe care le avem cu toții atunci când ne este dor de cineva și il vrem aproape. Cred că acum a fost momentul potrivit ca piesa «Te-aș iubi» să își facă loc în inimile oamenilor. Și cum am zis și în cadrul campaniei Cupidonadda, sper ca piesa să fie o sageată de-a lui Cupidon, trimisă direct în inimile oamenilor", a declarat Adda pentru Click!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net