Adela Popescu a anulat botezul de azi al fiului său. Actrița e infectată cu Covid

image
Adela Popescu și mezinul Adrianfoto: Facebook

Adela Popescu trece printr-o perioadă grea! Prezentatoarea de la “Vorbește lumea” a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a simțit rău și a prezentat o serie de simptome specifice.

Vedeta se află momentan în carantină și s-a autoizolat pentru două săptămâni de familia ei. Din păcate însă coronavirusul i-a dat peste cap toate planurile! Vineri, 10 septembrie, vedeta programase să-l creștineze pe cel de-al treilea băiețel al ei, Adrian, care a venit pe lume pe 11 iulie. Având în vedere situația în care se află, prezentatoarea de la Pro TV îl va boteza pe micuțul Adrian imediat după ce se va vindeca și va putea să petreacă în siguranță alături de cei dragi. “Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele, Ivona ne-a trimis asta”, a scris Adela Popescu în dreptul unei jucării primite cadou pentru cel mic de o bună prietenă.

image

Înlocuită cu Theo Rose!

După ce Adela Popescu a fost depistată pozitiv cu COVID-19, prezentatoarea a fost înlocuită în emisiunea de la PRO TV, „Vorbește lumea”, de Theo Rose. Pentru următoarele două săptămâni, soția lui Radu Vâlcan nu va mai apărea pe micul ecran. Theo Rose a revenit în emisiunea de la PRO TV. Platoul de televiziune de la Pro TV nu îi este deloc străin artistei, pentru că atunci când Adela Popescu se afla în concediu de maternitate, ea a mai moderat emisiunea.

Citește:

Adela Popescu, confirmată cu Covid-19. «Eu în sarcină nu m-am vaccinat»

Adela Popescu, povestea nașterii celui de-al treilea copil: "S-a născut după o agonie de aproape patru ore"

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Forbes FOTO Shutterstock
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf