Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului. „Vom avea al treilea băiețel! Voi fi soacra cu trei nurori!”

image
Adela Popescu a dezvăluit că va mai avea un băiețelfoto: arhiva personală/Instagram

E fericire mare în cuplul Adela Popescu (34) și Radu Vâlcan (43). Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Însărcinată în patru luni, Adela Popescu a venit marți în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV și a dezvăluit sexul bebelușului, arătând chiar și ultima ecografie a bebelușului în direct. Vedeta a spart un balon cu confetti albastre, dezvăluind astfel că va avea tot un băiețel.

„Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! Trei băieți. Au venit rezultatele de la testul genetic, la care Radu zice: nu pot să cred o să avem patru copii! Ai prins-o?! Adică o să mai facem unul ca să fie fetiță. Noi am dorit foarte mult acest copil. Și acum, fără glumă, eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Voi fi soacra cu trei nurori, Sunt în 17 săptămâni, nu am grețuri deloc. Lui Radu îi place de mine însărcinată. Facem și mai mulți, dacă putem. Cinci ani mai pot să fiu bine!”, a declarat Adela la Pro TV.

Adela Popescu: ”M-am dus pe o insulă pustie ca să mă protejez”

Adela tocmai s-a întors dintr-o vacanță exotică petrecută în Maldive, unde a stat 14 zile împreună cu toată familia, inclusiv cu cei doi copii. 

„Maldivele nu mai sunt ce au fost. Dar, să știi, că eu m-am dus în Maldive de nevoie. M-am dus pe o insulă pustie ca să mă protejez. Copiii nu mai erau de două luni la școală, la grădiniță. Îi scoteam puțin pe afară. Am ales un loc foarte sigur. Am făcut vreo patru teste Covid. În Dubai vin niște echipe noaptea și îți fac testul în somn. Am stat două zile în Dubai. Eu pentru copii m-am dus. Nu mai aveam unde să-i scot. Se plictisiseră în Herăstrău. Noi în toate vacanțele plecăm cu copiii. Nu s-a pus problema să mergem fără ei. Am început totuși să mi-o pun. În vacanță am stat 14 zile și începusem să mă întreb: oare de ce am venit și cu ăștia după mine. Acum e pe cale să vină pe lume și cel de-al treilea copil”, a declarat Adela Popescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Adela Popescu șoi Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă

Adela și Radu s-au mutat recent într-o casă nouă. Adela Popescu își dorea de mult o casă mai mare, mai adaptată nevoilor unei familii cu trei copii. A ales o vilă în același cartier în care locuiește de cinci ani încoace, la o stradă distanță, pentru că a vrut să păstreze apropierea de locuința părinților ei și pentru că este o zonă în care băieții ei, Alexandru (3 ani) și Andrei (2 ani), ei pot crește frumos.

Citește și:

Adela Popescu, primele poze cu burtica de gravidă! Fotografii din vacanța exotică în Maldive

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
teo trandafir jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
Crin Antonescu FOTO FAcebook Antonescu
disparuta olt foto ipj olt png
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg