Adela Popescu, despre nunta perfectă cu Radu Vâlcan


  Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de cinci ani. În toamna lui 2015, cei doi fac nuntafoto: arhiva personală
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de cinci ani. În toamna lui 2015, cei doi fac nuntafoto: arhiva personală

Asta da nuntă perfectă. Adela Popescu și Radu Vâlcan se vor căsători la toamnă, după cinci ani de relație. Cei doi au de gând să facă un eveniment cu totul atipic. Despre toate acestea, actrița a făcut declarații în exclusivitate pentru Click!

Îmbrăcată într-o rochie cu parfum de epocă, Adela Popescu a venit la Click! pentru a vorbi despre cel mai recent proiect din viața ei, „Nunta perfectă”. Spectacolul, care va avea premiera la Teatrul Elisabeta în această seară (11 mai), la Teatrul Elisabeta din Capitală, este regizat de Eugen Gyemant și produs de Talentivity.

„Nunta perfectă” în care Adela Popescu joacă alături de Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Cătălina Grama (alias Jojo) și Dan Rădulescu este adaptarea textului „Five women wearing the same dress” („Cinci femei poartă aceeași rochie”) a lui Alan Ball.

Adela Popescu, personaj principal în spectacolul „Nunta perfectă”

Adela Popescu poartă un costum de epocă în spectacolul „Nunta perfectă” de la Teatrul Elisabeta
Adela Popescu poartă un costum de epocă în spectacolul „Nunta perfectă” de la Teatrul Elisabeta
 • Adela, îți mulțumesc mult că ai acceptat invitația noastră și îți mulțumesc că ai venit în această ținută.

Adela Popescu: E vorba despre o nuntă. Tot e sezonul nunților. E un spectacol cu o distribuție foarte interesantă. Se numește „Nunta perfectă”. Ne-am adunat cinci prietene, dar în același timp și vedete de televiziune, dar și actrițe și am pus-o de acest spectacol sub îndrumarea celor de la Talentivity, pentru că ele produc acest spectacol. Se va întâmpla pe 11 și pe 12 la Teatrul Elisabeta, biletele se pot cumpăra și de la ghișeu și de pe bilet.ro. Vă așteptăm cu toții acolo.

 • Și tu vei avea anul acesta, să sperăm, nunta perfectă.

Adela Popescu: Așa ne dorim.

Adela Popescu și Radu Vâlcan fac nuntă doar cu 60 de invitați

 • Cum o visați voi?

Adela Popescu: În primul rând știm că vom avea puțini oameni, familia și prietenii cei mai apropiați. Pentru asta ne dorim o locație de poveste, undeva în aer liber, poate o pădure, nu un cort. Vom avea doar 50-60 de invitați.

 • Știu că va fi la toamnă. Vă riscați să faceți în aer liber?

Adela Popescu: Da, da

 • Dar nașii, rochia și toate celelalte detalii?

Adela Popescu: Nașii, da, i-am stabilit, sunt prieteni foarte buni, dar nu sunt persoane publice. Rochia încă o caut. Știu cum trebuie să arate, nu stil prințesă, lungă. Dar nu vreau să fie o rochie care să mă incomodeze, nu vreau corset, nu vreau să fie mulată, sau un decolteu cu care să fiu stresată. Vreau să fie o rochie foarte frumoasă, dar care să-mi semene, să fie din mine.

 • Pantofi cu toc sau...?

Adela Popescu: Depinde de locație și de ce va fi pe jos.

 • Dar el?

Adela Popescu: Bănuiesc că o să aibe un costum clasic, negru.

 • După câți ani de relație?

Adela Popescu: 5.

Adela Popescu nu se aștepta să mai fie cerută de soție

 • Mulți înainte. Și de ce abia acum? Ce v-a determinat să faceți și voi pasul cel mare?

Adela Popescu: Eu, cinstit, nu credeam că mai e nevoie nici de cererea în căsătorie. Mi se părea că Radu nu are de ce să o facă. Lucrurile la noi sunt clare, locuim împreună din primul an. De fapt, ăsta e testul pe care trebuie să-l dea cuplurile, să locuiască împreună și dacă-l trec, n-are ce să se schimbe după nuntă. Nu credeam că trebuie să mă ceară, dar a venit cererea și a avut un farmec deosebit. A consolidat ceva ce oricum exista.

 • Cum a fost?

Adela Popescu: Cumva am bănuit că va face asta, pentru că, la un moment dat, eram la o masă cu verișoara mea și ea mi-a văzut un inel pe care-l purtam pe inelar și a zis „Vai, ce frumos e inelul tău. Ia dă-mi-l și mie puțin”. Mi s-a părut puțin straniu și mi-am imaginat că s-ar putea să se-ntâmple asta, dar nu știam când și nu știam unde. Apoi a găsit o scuză. Eu îmi căutam niște boxe și el a zis că le-a găsit la Ruse. Ruse este orașul în care noi am ieșit prima oară în oraș, oficial.

 • Adică prima voastră ieșire în oraș nu a fost în România?

Adela Popescu: Nu.

Adela Popescu despre Radu Vâlcan: „A fost foarte romantic”

 • V-ați ferit atât de tare de paparazzi.

Adela Popescu: Eu am considerat că până nu mi-e foarte clar că eu vreau să rămân cu omul ăsta și că lucrurile nu sunt oneste până la capăt, nu vreau să mă afișez și am zis că nu vreau ca oamenii să ne combine în presă înainte ca noi chiar să fim și atunci am hotărât să ieșim împreună la Ruse. Acolo am căutat un loc unde să mâncăm un pește și am găsit un restaurant banal, dar eram atât de aprinși încât nu conta ce era în jur. El a fost foarte romantic, m-a dus chiar la restaurantul acela, dar n-am știut până n-am intrat. El a zis că până se deschide magazinul să mergem să mâncăm ceva. Și am mers acolo. Când am intrat, mi-am dat seama. El era foarte emoționat, îl vedeam că se fâstâcește și i-am spus „Zi ce vrei să zici” și el a zis „Ce? Ce? De unde știi?”. A fost ca noi. Noi așa suntem, chiar așa ne manifestăm. După aia a scos inelul, mi s-a părut cel mai frumos din lume, aveam emoții, că poate nu-mi place. E foarte frumos, e foarte fin.

Adela Popescu joacă în „Nuntă perfectă”, alături de Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Jojo și Dan Rădulescu
Adela Popescu joacă în „Nuntă perfectă”, alături de Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Jojo și Dan Rădulescu
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire  heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg