Adela Popescu, gafă cu mama şi cu mătuşa. Au alergat prin tot orașul din cauza unei încurcături

image
Adela Popescu și mama ei, Doinafoto: Facebook

Prezentatoarea emisiunii „Vorbeşte lumea” (PRO TV) a avut parte luni, 29 septembrie, de o super încurcătură! Adela Popescu a fost invitată de buna ei prietenă, Dana Rogoz, la premierea de gală a filmului „Mo”, regizat de radu Dragomir, însă a ajuns în altă parte, în zona Băneasa, la un mall. Lansarea era la Cinema Pro.

Luni seara, la Cinema Pro, cinematograful din buricul Capitalei, a avut loc premiera de gală a filmului „Mo”, cu Dana Rogoz şi Răzvan Vasilescu în rolulurile  principale, în regia lui Radu Dragomir, soţul actriţei. Printre invitaţii de soi i-am zărit pe Andreea Marin sau Pavel Bartoş, dar şi pe buna prietenă a actriţei Dana Rogoz, prezentatoarea Adela Popescu (32 de ani). Aceasta a ajuns, într-un final, pentru că din greşeală a mers la alt mall, la cinematograful din Băneasa, unde cu câteva zile în urmă avusese loc avanpremiera peliculei. Din păcate, Adela nu numai că avea piciorul în ghips, din cauza entorsei pe care a suferit-o la sfârșitul lunii august, dar le-a luat cu ea și pe mama ei, şi pe mătuşa. Ajunsă la Băneasa, şi-a dat seama că a greşit locul, s-au întors repede la mașină și au “zburat” către Cinema Pro.

image
Mama și mătușa intră, în cele din urmă, în sala corectă

Adela Popescu şi-a ţinut la curent fanii pe reţelele sociale cu toate întâmplările prin care a trecut, cu filmuleţe, cu poveşti, cu tot felul de postări până târziu, în noapte, când a ajuns să-şi culce copiii.

Aniversări pentru Adela Popescu

Actrița Adela Popescu are parte zilele acestea de mai multe aniversări legate de viaţa particulară, dar şi de cea profesională. Adela Popescu a împlinit 15 ani de când a început filmările pentru serialul „Numai iubirea”. Apoi, alături de soţul ei, Radu Vâlcan, Adela a sărbătorit 4 ani de căsătorie. Şi nu în ultimul rând, actriţa va împlini, pe 8 octombrie, frumoasa vârstă de 33 de ani.

Citește și:

Ce au învăţat Adela Popescu şi Radu Vâlcan din vacanţa petrecută în Bali

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
Begu jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf