Adela Popescu împlinește 34 de ani. Mesajul emoționant al soțului Radu Vâlcan: ”Fără tine, n-aș fi eu”

image
Radu Vâlcan i-a transmis un mesaj emoționant Adelei Popescu de ziua eifoto: arhiva personală/Facebook

Adela Popescu împlinește 34 de ani joi, 8 octombrie. Actrița a fost felicitată de soțul ei în văzul tuturor, pe Facebook, iar mesajul lui Radu Vâlcan a topit inimile fanilor.

”Iubire, ce să mai zic… În afară de faptul că fară tine n-aș fi eu, te iubesc și te și ador! La mulți ani, dragostea mea!”, i-a transmis Radu Vâlcan Adelei, pe pagina sa de Facebook, în ziua în care actrița a împlinit 34 de ani.

Postarea a adunat 11.000 de aprecieri în câteva ore și peste 1.100 de comentarii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platoruile de filmare

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare ale telenovelei ”Iubire și onoare. ”În urmă cu ceva timp, Adela a rememorat primul sărut cu cel care avea să-i devină soț în 2015, după cinci ani de relație. „La drept vorbind, mie mi-a plăcut de el de la început, dar nu puteam să las eu bunătate de orgoliu la o parte şi să zic ceva, aşa că… am tăcut mâlc, cum s-ar spune. Ne-am mai zâmbit cu subînţeles, am mai făcut câte o glumiţă timidă, dar nimic. Asta până într-o zi când, înainte de filmări, eram mai mulţi pe pasarela care făcea legătura dintre studiouri şi machiaj. Un hol, practic. Nimic romantic. Mozaic pe jos, sunete de tocuri, ecou greoi, multă lume în trecere. Mi-era şi ruşine să mă uit în ochii lui, vă zic. Radu (îl cunosc) şi-ar fi aprins o ţigară. Am încercat o imitaţie de conversaţie, una absolut incoerentă, dacă stau bine să mă gândesc, plină de politeţuri de tipul: «Şi cu ce ai venit până aici?». Păi, cu maşina, evident, doar ne întâlneam aproape în fiecare zi în parcare! Mă rog, după două stângăcii şi trei bâlbâieli, mi-am ridicat privirea şi m-am uitat fix în ochii lui Radu. Am încercat să schiţez ceva, dar cuvintele mi-au rămas în gât. Îmi pierise vocea, mă trecuse un fior rece, aveam furnici în vene. Nu ştiu cât a durat asta (să tot fie vreo 3 secunde, mă gândesc), dar mie mi s-a părut o veşnicie. Atunci Radu s-a uitat atent la mine, mi-a pus mâna pe gât şi m-a tras uşor spre el. Am stat aşa, apropiaţi, nemişcaţi, câteva secunde. Cu inima în gât, aproape tremurând. Am închis ochii. Apoi ne-am sărutat. Aşa, uşor şi tandru, cu o emoţie pe care mi-e imposibil să v-o descriu. Şi acum mă trec fiorii când mă gândesc la asta“, a povestit Adela.

Adela și Radu au devenit părinți pentru prima oară în 2016, iar în decembrie 2018 s-a născut și cel de-al doilea copil al lor.

Citește și:

Cum a fost cerută în căsătorie Adela Popescu! «Exact în locul în care ieşisem pentru prima dată»

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Bodyguard Meghan și Harry FOTO Daily Mail
ferma lui victor ionut radu obarsia olt   foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf