Adela Popescu încă mai trăieşte din ce a strâns în 10 ani de telenovele

Ultima actualizare:

De la “Numai iubirea”, din 2004, până la “O nouă viaţă” din 2014, Adela Popescu (28 de ani) a jucat numai roluri principale, pozitive şi negative în producţii de top. Însă în ultima vreme a luat o pauză de la proiectele TV şi nu a mai acceptat nici o ofertă.

Şi deşi a avut destule propuneri şi a fost solicitată pentru “Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV şi “Splash! Vedete la apă” şi “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, vedeta nu a aceptat. Ofertele financiare nu au tentat-o, sumele oferite fiind mai mici decât s-ar fi aşteptat şi a considerat că efortul depus nu merită.

„Nu am primit nici o ofertă care să mă facă să mă întorc în televiziune. Am refuzat Pro TV-ul şi Antena 1 pentru că mi s-a oferit prea puţin raportat la efortul depus. Încă mai trăiesc din ce am strâns cât am filmat la telenovele”, a spus Adela Popescu pentru Click!.

Aşa că s-a dedicat colecţiei de haine, pregătirii nunţii cu Radu Vâlcan, dar şi muzicii, având în continuare concerte cu DJ Project. Iar în curând Adela pregăteşte o piesă nou nouţă pentru fanii ei.  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net