Adela Popescu, povestea nașterii celui de-al treilea copil: "S-a născut după o agonie de aproape patru ore"

image
Adela Popescu și Radu Vâlcan, fericiți, alături de puiul lorfoto: Instagram

Fericire mare în cuplul Adela Popescu-Radu Vâlcan! Prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, a adus pe lume duminică, 11 iulie, cel de-al treilea băiețel al familei, după patru ore de travaliu. Băiețelul a primit nota 10 la naștere și a cântărit 3,620 kg.

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au devenit duminică, 11 iulie, părinți pentru a treia oară. Dacă la primele două sarcini, prezentatoarea tv a suportat dureri cumplite, travaliul durând ore în șir, de această dată a fost nevoie de patru ore de agonie pentru ca cel de-al treilea băiețel din familie să vină pe lume. “Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult decât 10 fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Nu mă mai satur să-l pup, să-l miros și să-i povestesc despre năzdrăvănii de frățiori care îl așteaptă acasă”, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram, unde a postat și prima poză cu bebelușul.Radu Vâlcan a fost un tătic norocos pentru că a fost lăsat să-și vadă bebelușul imediat după naștere, timp de 20 minute, asta după ce a făcut un test Covid în prealabil. “Tati a avut voie să ne viziteze timp de 20 minute cât să ne bucurăm împreună. Și de data aceasta la nașterea lui, la fel ca la a frățiilor lui, plouă”, a mai anunțat fericita mămică.

“Un travaliu nu lung, dar extenuant”

“Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a fost mesajul transmis de tăticul Radu Vâlcan pe contul de Instagram, unde a postat și el o poză emoționantă cu micuțul în brațele mamei sale, la maternitate.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Proiectul pistelor pentru competițiile olimpice blog unteanu
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg