Adela Popescu, prima vacanţă cu avionul şi cu copilul de un an! Cum s-a descurcat

simeon stalpnicul png
Radu Vâlcan și băiețelul lui, Alexandru foto: arhiva personala

Emoţii mari pentru prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv! Adela Popescu a plecat în prima vacanţă cu avionul la bordul căruia a urcat alături de soţul ei, Radu Vâlcan, şi fiul lor, Alexandru. care luna trecută a împlinit un anişor. Atât de concentrată a fost ca să observe orice mişcare a puştiului pe durata zborului, încât a uitat complet de teama ei de a călători deasupra norilor.

Adela Popescu a trecut primul hop. Vedeta Pro Tv aproape că nu a închis un ochi cu o seară înainte de a se prezenta la aeroport. De teamă că nu va reuşi să-l ţină în frâu pe Alexandru, prezentatoarea a burduşit un rucsac cu multe atracţii pentru puşti. Din fericire, el a adormit înainte să urce în avion şi a dormit pe toată durata zborului către Atena, actriţa scăpând astfel de toate îngrijorările. 

simeon stalpnicul png
Băieţelul Adelei Popescu este un copil foarte energicfoto: arhiva personală

"Alexandru a stat cuminte în cărucior până la check-în, apoi nu a mai fost chip să mă înţeleg cu el. A vrut pe jos, să exploreze, să zâmbească la oameni, să dragaleasca o fetiţă, să se dea pe scările rulante şi-n sus şi-n jos de aproximativ 30 de ori. Din fericire sarcina această a căzut în cârca lui tati.  Ne-am oprit, desigur, şi la o cafenea. Acolo a fost super ok, căci a fost fascinat de părul împletit al nepoţelelor mele. Minunea a durat totuşi doar 15 minute, dar suficient cât să ne bem cafeaua liniştiţi. Cu 10 minute înainte de îmbarcare Alexandru a adormit la Radu în braţe. Nici când am făcut manevre peste manevre să îi punem centură de siguranţă, nici când a decolat avionul, domnul Alexandru nu a mişcat o geană. Ce va spun acum e poate ciudat, dar abia aşteptăm să deschidă ochii şi să pun în aplicare toate tehnicile pe care le pregătisem minuţios de atâta amar de vreme. Deşi sunt convinsă că dacă nu luăm nimic la mine, exact atunci aş fi avut mai mare nevoie. Încă o dată mi se confirmă treaba cu socoteală din târg. Cert este că a dormit până la aterizare, când efectiv i-am băgat sânul în guriţă, astfel simţind şi eu că am contribuit cumva la reuşită acestui prim zbor", a notat Adela pe blogul personal.

Familia  celor două vedete îşi va continua călătoria către insula Naxos, pentru care vor lua ferry-boat-ul din Atena.  

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Eduard Hellvig bilant SRI FOTO Mediafax
teambuilding JPG
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda