Adela Popescu, prima vacanţă cu bebeluşul. Unde a ales să plece


    Adela a născut un băieţel la 11 iunieFoto: arhivă personală
Adela a născut un băieţel la 11 iunieFoto: arhivă personală

Emoţii mari pentru Adela Popescu care în urmă cu doar câteva zile a sărbătorit primul an de căsnicie, dar odată cu acest eveniment şi prima ieşire din oraş cu micuţul Alexandru, bebeluşul ei de nici trei luni. Actriţa a povestit că şi-a luat inima-n dinţi şi împreună cu Radu Vâlcan au planificat în premieră o scurtă vacanţă în trei.

Adela Popescu a început săptămâna în forţă. Actriţa, care a devenit recent mămică de băieţel. s-a încumetat să plece de acasă pentru o escapadă la munte. A a ales ca destitaţie staţiunea Buşteni, unde a găsit o vilă pentru a sărbători primul an de căsnicie. Actriţa a luat cu ea hăinuţe de schimb şi medicamente, dar a avut în vedere să se cazeze cât mai aproape de o unitate medicală ăn caz că bebeluşul ar fi avut probleme de sănătate. Blonda a povestit pe larg pe blogul personal cum a decurs excursia la munte, în trei.  

Adela şi Radu au aniversat primul an de căsnicie la munte
Adela şi Radu au aniversat primul an de căsnicie la munte

"I-a plăcut din prima. Drumul a fost o plăcere, mai mult a dormit. După ce ne-am cazat a păpat şi s-a culcat o oră. S-a trezit fără să plângă, a mai făcut o pauză de ras, privit, şi iar a adormit preţ de încă o ora. Ne-am plimbat, am râs, am făcut gimnastică şi de la 19:00 a picat lat până la 23:00. Noi tot pe terasă vorbind normal, cu muzică, ciocnituri de pahare, furculiţe, el alături de noi doar că puţin mai înfofolit. Ni s-au alăturat şi fratele, cumnata, nepoţelele, verişoara şi o prietenă. Am râs, am povestit, ne-am amintit de nuntă, am pus melodia noastră pe telefon, am suflat în papanaşi ( nu am găsit tort). La 24:00 băiatul meu deja terminase masa şi a mai dormit în două reprize de câte 3 ore până dimineaţă când iar s-a trezit cu poftă de vorbă. Eu zic că i-a priit aerul de munte", a scris Adela Popescu.  

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi