Adela Popescu s-a mutat în casă nouă. Cum arată livingul. Vedeta a ”udat” bucătăria cu pizza

image
Adela Popescu încă mai aduce lucruri din vechea casă

Adela Popescu s-a ținut de cuvânt și s-a mutat în casa cea nouă în Ajunul Crăciunului. Prin urmare, copiii ei l-au primit pe Moș Nicolae în casa veche, iar pe Moș Crăciun în casa nouă, care satisface dorințele tuturor membrilor familiei: o bucătărie spațioasă pentru tati, o canapea de culoare închisă pentru mami și mai mult loc de joacă pentru Alexandru și Andrei.

Cu trei zile înainte de Crăciun, Adela Popescu (34 de ani) își ruga fanii de pe rețelele sociale să-i țină pumnii pentru marea schimbare pe care și-o dorea în Ajunul Crăciunului.

Adela și Radu Vâlcan lucrează la noua lor casă încă de la începutul anului și planul era să-l primească pe Moș Crăciun lângă bradul împodobit în noul lor living, mai spațios și mai bine pregătit pentru jocurile inventate de cei doi băieți ai cuplului.

image
Adela Popescu a gătit pizza în noua bucătărie

Iar visul Adelei s-a împlinit. Vedeta s-a mutat în casa cea nouă chiar în Ajun. Sau cel puțin a început să se mute, pentru că duminică, în a treia zi de Crăciun, ea și Radu Vâlcan încă mai aduceau lucruri din casa cea veche.

image
Așa arată livingul din noua casă a Adelei Popescu

Cert e că Moș Crăciun a pus cadourile pentru toată familia sub bradul din noul cămin al vedetei. Imaginea publicată de Adela pe rețelele sociale arată că planul de amenajare a fost respectat la virgulă, iar vedeta a obținut în final ce și-a dorit: copiii se joacă într-un living spațios, cu vedere la curte, lângă o canapea verde, iar ea a putut găti o pizza în bucătăria cea nouă, chiar dacă a fost nevoită să improvizeze un făcăleț dintr-o sticlă de vin.

image
Adela Popescu a gătit pizza în noua bucătăriefoto: arhiva personală/Instagram

Adela Popescu s-a mutat într-o casă mai mare, cu trei dormitoare

Adela Popescu își dorea de mult o casă mai mare, mai adaptată nevoilor unei familii cu doi copii. A ales o vilă în același cartier în care locuiește de cinci ani încoace, la o stradă distanță, pentru că a vrut să păstreze apropierea de locuința părinților ei și pentru că este o zonă în care băieții ei pot crește frumos.

”Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, declara Adela la începutul anului pentru Libertatea.

Citește și:

Adela Popescu împlinește 34 de ani. Mesajul emoționant al soțului Radu Vâlcan: ”Fără tine, n-aș fi eu”

Adela Popescu și-a anulat vacanța în Bali: «Mai departe de Grecia sau Turcia nu ne prindeți»

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
mihai bendeac
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg