Adela Popescu și-a anulat vacanța în Bali: «Mai departe de Grecia sau Turcia nu ne prindeți»

Ultima actualizare:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, doi părinți epuizați după vacanța în Sri Lanka
Adela Popescu și Radu Vâlcan, doi părinți epuizați după vacanța în Sri Lanka

Exotică, dar foarte obositoare. Așa a fost vacanța de sărbători a Adelei Popescu. Gazda emisiunii ”Vorbește lumea!” de la Pro TV a avut nevoie de câteva zile pentru a ”digera” experiența concediului în patru, petrecut în Sri Lanka. Concluzia? Vedeta și-a anulat biletele din vară, pentru Bali. Nu va pleca mai departe de Grecia sau Turcia, în această formulă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat plini de entuziasm în Sri Lanka, împreună cu cei doi copii ai lor, Alxandru (3 ani și jumătate) și Andrei (un an și o lună). Aveau încredere că totul va fi bine, mai ales că îi aveau alături pe fratele Adelei, împreună cu familia acestuia, și pe colegul Cove, împreună cu soția și copilul lor.

Mai mult, Adela mai fusese într-o vacanță departe de casă, în Bali, împreună cu cei doi copii, așa că știa la ce să se aștepte. Numai că realitatea din Sri Lanka nu s-a potrivit cu planurile vedetei.

”A fost greu. Și vă spun asta niște părinți care și-au petrecut absolut toate concediile alături de copiii lor. Nu uitați că acum șase luni am plecat cu amândoi în Bali absolut singuri și ni s-a părut cea mai tare vacanță din viața noastră.

DAR! Pe vremea aceea Andrei avea șapte luni, deci stătea unde îl puneai, iar Alexandru era, ca și acum, măricel, astfel încât puteam merge, mânca, înota și face în general cam tot ce ne doream”, s-a confesat Adela pe blogul personal.

Se pare că Adela și Radu au scăpat din vedere un amănunt important. Mezinul Andrei a început să meargă și, astfel, a intrat în acea perioadă a copilăriei în care totul merită și trebuie explorat. Ceea ce înseamnă, desigur, că un părinte trebuie să stea tot timpul după el.  

”În vacanța aceasta, cu excepția momentelor în care dormea Andrei, nu puteam să stăm O CLIPĂ. Dar și atunci nu știam ce să aleg, să dorm, știind ce va urma când se trezește, sau să fac ceva ce îmi face plăcere: să citesc, să beau o cafea în liniște sau pur și simplu SĂ STAU”, a mărturisit Adela.


    Adela Popescu și Radu Vâlcan, doi părinți epuizați după vacanța în Sri Lankafoto: arhivă personală
Adela Popescu și Radu Vâlcan, doi părinți epuizați după vacanța în Sri Lankafoto: arhivă personală

Nici soțul vedetei n-a avut o viață mai ușoară. ”Radu era și el ca mine, căci Alexandru, oricât de mare și înțelegător îl vedem noi, e copil și are nevoi. El însă a fost foarte fericit de compania lui Răzvi, băiețelul lui Cove și al lui Flori, și de iubitele lui verișoare”, a explicat vedeta.

În acest context, Adela și Radu au luat decizia de a-și organiza vacanțele mai mult în funcție de nevoile celor doi copii ai lor, și mai puțin în funcție de dorința lor de a a junge în locuri exotice. ”Un lucru e clar, cel puțin o vreme de acum încolo, vacanțele le vom organiza în funcție de nevoile lor. Și cine spune că ei, copiii, au nevoie doar de atenție, afecțiune și dragostea părinților, nu greșește, dar e nevoie și de ceva în plus. Cum ar fi: un restaurant la îndemână, o piscinucă potrivită vârstei lor, un spațiu cât mai securizat fără scări, etaje etc. și de preferat o cameră la parter cu ieșire la curtea interioară. Un spital prin zonă, deși, slavă Domnului, nu am avut nevoie în nicio vacanță până acum.

Doi adulți și un copil pot merge împreună și la capătul lumii. Cu doi, mai ales dacă unul dintre ei e explorator, curios, curajos și inconștient, așa cum sunt și trebuie să fie copiii când învață să meargă și vor să descopere lumea, cel mai bine ar fi ca părinții să își ajusteze puțin așteptările și să caute locații baby friendly, în adevăratul sens al cuvântului. 

Ce să vă mai spun, nu vă dau niciun sfat, mergeți pe barba voastră unde doriți, dar pe noi, vara asta, mai departe de Grecia sau Turcia nu ne prindeți”, a promis, cu umor, Adela.

Drept urmare, cei doi părinți au anulat biletele de avion pentru Bali, unde aveau de gând să petreacă trei săptămâni vara aceasta. ”Mie mi-e teamă că ne răzgândim, firea umană are capacitatea să șteargă anumite amintiri și promisiuni, tocmai de aceea, ca să fim siguri, siguri că nu o comitem, am anulat deja biletele. Dar nu e ca și cum nu vom putea să ne hotarâm să plecăm într-o după amiază toridă de vară, ca mai apoi, peste vreo trei ore să avem și îmbarcarea. Că, vorba aia, ni s-a mai întâmplat”, a mai scris vedeta de la Pro TV.

Citește și:

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță cu toată familia. Și-au luat și părinții, și copiii

Adela Popescu, sărbători în țările calde. Ce a ales pentru prima vacanță exotică cu copilul

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net