Adela Popescu și-a anunțat fanii: din toamnă, viața ei se va schimba

Ultima actualizare:

    Din toamnă, Adela Popescu va avea alături de ea ambii părințiFoto: Facebook
Din toamnă, Adela Popescu va avea alături de ea ambii părințiFoto: Facebook

Adela Popescu traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere familial, iar asta se citește atât pe chipul ei, cât și în articolele de pe blogul său personal. Cântăreața a anunțat pe pagina sa online că din toamnă, viața ei se va schimba, chiar dacă momentele plăcute din copilărie vor rămâne doar amintiri.

Adela Popescu a scris pe blogul său un articol în care a vorbit despre clipele unice și rupte parcă dintr-o poveste pe care le-a petrecut în copilărie la țară, dar și că părinții săi se vor muta din toamnă în București:

"Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii și îi simt «parfumul». Nu știu cum ar fi fost viața mea și a fraților mei dacă părinții noștri și-ar fi luat visele într-o geantă și ar fi venit la oraș. Nu știu dacă cireșul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pitulușul, caii lui tataie, Paștele la Ușurei, Crăciunul pe uliță, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisălița, arșița, sania și câte și mai câte, nu știu dacă ar mai fi existat și odată cu ele și universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită."


    Mama Adelei o ajută deja cu creșterea copiluluiFoto: Facebook
Mama Adelei o ajută deja cu creșterea copiluluiFoto: Facebook

Deși pare nostalgică după satul în care a copilărit și după toate lucrurile patriarhale care au fascinat-o, Adela Popescu recunoaște că este bucuroasă că părinții ei se mută în București pentru a o ajuta cu creșterea lui Alexandru, băiețelul ei.

"Din toamnă, părinții mei se vor muta «la oraș». Oh, doamne cât am așteptat. Cât am așteptat. Mami este deja de un an cu noi, ne ajută cu Alexandru, dar din toamnă va veni și tati și vor avea casa lor așa cum și-au dorit-o [...] Din toamnă, vom fi toți aici! Susaniul (satul în care a crescut, n.t.) drag nu va fi niciodată uitat, mai ales că noi vom continua să facem sărbătorile acolo, iar părinții mei să se mute la «reședința de la țară», în anotimpurile calde urmând să vină la București când e frig."

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net