Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță cu toată familia. Și-au luat și părinții, și copiii

Ultima actualizare:
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul pe 5 mai
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul pe 5 mai

Au pus tot ce aveau nevoie în bagaje, au luat biletele de avion și zâmbetele la purtător și au plecat într-o vacanță de vis în Egipt. Este vorba despre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Aceștia nu au plecat singuri, ci și-au luat toată familia. Nu lipsesc cei doi băieței ai lor, Alexandru și Andrei, părinții Adelei, mama lui Radu și nașii.

Sharm el-Sheikh este destinația pe care cele două vedete au ales-o pentru vacanța în formulă extinsă. Bucuria pe care le-au făcut-o părinților și entuziasmul acestora au fost de ajuns pentru a porni la drum cu forțe proaspete și cu planuri mari de relaxare. S-au cazat într-un resort luxos, unde au la dispoziție tot ce le trebuie pentru adulți și pentru copii, singura lor "grijă" rămânând distracția.

"E interesant cu părinții în vacanță. Înainte să ne ajute cu copiii, trebuie să îi acomodăm noi cu împrejurimile. Și asta e treabă de câteva zile. E bine în vacanță", a scris Adela pe Instagram, acolo unde a și promis că, la întoarcere, va povesti amănunțit cum a fost escapada.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul acum o săptămână

Adela și Radu, relaxați în vacanță
Adela și Radu, relaxați în vacanță

Aceasta este și prima vacanță a micuțului Andrei, mezinul familiei, recent botezat. Pentru a se bucura de ieșirea din țară fără nicio grijă, Adela și Radu au mai avut de pus la punct un eveniment important pentru familia lor, botezul lui Andrei. La evenimentul intim au participat vedete autohtone, la rândul lor părinți fericiți, precum Dana Rogoz, Elena Gheorghe, Cove, Cabral, Laura Cosoi și soțul acesteia.

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă să se mute în casă nouă


    Adela și Radu, relaxați în vacanțăFoto: arhivă personală
Adela și Radu, relaxați în vacanțăFoto: arhivă personală

După ce Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară, și, având în vedere că cei doi băieței pe care îi au împreună, Alexandru și Andrei, cresc pe zi ce trece, cuplul s-a gândit că în curând va avea nevoie de mai mult spațiu. Astfel, cei doi au luat decizia de a-și cumpăra o casă mai mare, care să îndeplinească toate cerințele familiei, mai ales că există și un patruped în ecuație.

Făcând marele pas și casa fiind deja cumpărată, nu mai rămâne acum decât ca partenerii să-și facă curaj să se mute. Probabil va fi o experiență destul de dificilă, având în vedere că fiul lor mai mare, Alexandru, s-a obișnuit cu locuința în care familia stă în prezent. Însă schimbarea ar putea să-l bucure, totuși, pe cel mic, dacă acest lucru înseamnă mai mult spațiu pentru joacă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net