Adelina a renunţat la viaţa de prinţesă pentru Vârciu!


    Adelina câştiga 3.500 de euro lunar ca dansatoare în Ibiza
Adelina câştiga 3.500 de euro lunar ca dansatoare în Ibiza

Avion particular, vacanţe exclusiviste, bijuterii de zeci de mii de euro şi plimbări cu iahtul. Aşa arăta viaţa Adelinei Pestriţu, înainte de a se mărita cu Liviu Vârciu. Ea a renunţat la tot acest lux, atunci când s-a îndrăgostit nebuneşte de actor.

Plimbări cu elicopterul

simeon stalpnicul png

A plecat să lucreze ca dansatoare în Ibiza la doar 19 ani, iar după doar câteva luni petrecute acolo, l-a cunoscut pe Walter Hennig, un conte englez în vârstă de 31 de ani, extrem de bogat, care deţine mine de diamante în toată lumea.

Afaceristul s-a îndrăgostit nebuneşte de Adelina Pestriţu şi, chiar dacă iniţial apetisanta brunetă l-a refuzat, el nu s-a dat bătut, trimiţându-i zilnic, timp de şase luni, câte un buchet cu 50 de trandafiri albi.

Croaziere de lux

simeon stalpnicul png

În cele din urmă, Adelina şi Walter au devenit un cuplu, iar timp de mai bine de un an şi jumătate ea s-a lăfăit în lux.

Contele i-a pus Adelinei la dispoziţie o maşină Bentley cu şofer şi un elicopter particular, care o ducea adesea la Milano, la cumpărături.

Cei doi au petrecut vacanţe de vis în cele mai scumpe destinaţii, precum Miami, Dubai şi Hawaii, iar Adelina a fost răsfăţată de conte cu bijuterii Chopard, cu diamante, multe dintre ele fiind însă vândute de fostul ei soţ, Liviu, când rămâneau fără bani.

Huzur pe iaht

simeon stalpnicul png

Deşi avea tot ce îşi putea dori, frumoasa brunetă nu a renunţat la job-ul de dansatoare în clubul „Amnesia", care îi aducea un câştig de 3.500 de euro lunar.

Povestea de dragoste dintre ea şi Walter s-a încheiat în momentul în care frumoasa brunetă l-a cunoscut pe năbădăiosul Liviu Vârciu, la nunta Andreei Bănică: „Am renunţat la tot pentru Liviu, nu m-a interesat nici un bun material. Îl iubesc nebuneşte şi nu îmi pare rău că am luat această decizie", declara Adelina, pentru Click!, la începutul acestui an, când încă mai forma un cuplu cu actorul din „State de România".

Vârciu îi dădea 300 de lei lunar!

Adelina şi Liviu Vârciu s-au căsătorit pe 14 februarie 2009 şi au divorţat pe 17 mai 2010.

simeon stalpnicul png

Dacă atunci când se iubea cu contele, Adelina locuia într-un conac, când s-a îndrăgostit de Liviu, ea s-a mutat în garsoniera închiriată a actorului.

De altfel, ea a ajuns să trăiască cu doar trei milioane lunar, pe care le primea de la Liviu.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu