Adelina Pestri╚Ťu a c├ó╚Ötigat ┬źBest Romanian Influencer┬╗ la premiile interna╚Ťionale E! People Choice Awards 2019

Adelina Pestri╚Ťu a ajuns noaptea la Spitalul Militar ROL 2 jpeg
Adelina Pestri╚Ťu a c├óstigat premiul pentru cel mai important influencer rom├ón

Adelina Pestri╚Ťu, antreprenor ├«n online, fondator www.edamagazine.ro ╚Öi www.byeda.ro, cu o comunitate total─â de aproape 3 milioane pe social media este c├ó╚Ötig─âtoarea premiului ┬źBest Romanian Influencer┬╗ la premiile interna╚Ťionale E! People Choice Awards 2019.

Cu o acoperire interna╚Ťional─â impresionant─â, pe mai multe platforme, E! a desemnat-o pe Adelina Pestri╚Ťu c├ó╚Ötig─âtoarea ÔÇťBest Romanian Influencer 2019ÔÇŁ ├«n primul an ├«n care aceast─â categorie a fost introdus─â ├«n cadrul celebrelor premii.

Vedeta a publicat mai multe imagini pe re╚Ťelele de socializare, unde le-a ├«mp─ârt─â╚Öit fanilor mai multe secven╚Ťe din cadrul evenimentului de premiere, dar ╚Öi o fotografie cu premiul pe care ╚Öi l-a dorit foarte mult.

image
Adelina Pestri╚Ťu a c├óstigat premiul pentru cel mai important influencer rom├ónFoto Instagram

ÔÇťSocial Media mi-a schimbat via╚Ťa, de fapt, dac─â stau s─â m─â g├óndesc este o mare parte din via╚Ť─â mea. Am creat canalele mele de socializare acum aproape 10 ani, pe c├ónd foarte pu╚Ťini din ╚Ťar─â noastr─â ╚Ötiau c├ót de puternice sunt ca impact ╚Öi mai ales c├ót─â munc─â ╚Öi dedicare implic─â ele. Eu am ├«nv─â╚Ťat pe parcurs experiment├ónd, post├ónd mereu, exprim├óndu-mi opiniile ╚Öi preferin╚Ťele, juc├óndu-m─â, permi╚Ť├ónd ca ochiul online-ului s─â p─âtrund─â ├«n cele mai importante aspecte ale vie╚Ťii mele. Este greu s─â creezi o comunitate online ╚Öi este o permanent─â preocupare s─â o men╚Ťii cu post─âri interesante ╚Öi autentice. Este un job full time pentru mine, ora de ora din via╚Ť─â mea sunt preg─âtit─â cu comunic cu lumea pe canalele mele, mi se pare esen╚Ťial s─â o fac ╚Öi de cele mai multe ori aici tr─âiesc, al─âturi de cei care-mi sunt al─âturi pe Instagram, Facebook sau pe site-urile mele. Ei m─â v─âd a╚Öa cum sunt eu, machiat─â, nemachiat─â, ├«n rochii de gala sau ├«n haine de cas─â, ├«n zile bune sau ├«n zile rele, ├«n situa╚Ťii fericite sau ├«n perioade dramatice. Mi se ├«nt├ómpl─â des s─â realizez c─â al─âturi de mine, la mas─â, acas─â, la evenimente, prezent─âri, shooting-uri sau proiecte sunt eu ├«mpreun─â cu milioanele de oameni din online prin toate live-urile pe care le fac, pentru c─â le permit tuturor accesul la via╚Ť─â ╚Öi universul meu cu bucurie ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â.ÔÇŁ, povestea Adelina Pestri╚Ťu despre aventura zilnic─â pe canalele ei de socializare.

image
Foto Instagram

ÔÇ×Echip─â─â─â─â, AM REU╚śIT!!!! ├Än m├ón─â ╚Ťin Premiul Peoples Choice care este AL VOSTRU!!! Voi m-a╚Ťi f─âcut ceea ce am devenit ast─âzi! Voturile voastre m-au adus pe locul 1, iar peste o s─âpt─âm├ón─â Red Carpet din L.A. -Santa Monica! V─â mul╚Ťumesc din TOT SUFLETUL! Mul╚Ťumesc @eentertainmentromania. SUNT CEA MAI FERICIT─é!!! V─â adorÔÇŁ, a scris Adelina Pestri╚Ťu ├«n dreptul fotografiile publiocate de ea, dup─â ce a fost desmnat─â c├ó╚Ötig─âtoare.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg