Adelina Pestri╚Ťu a c├ó╚Ötigat ┬źBest Romanian Influencer┬╗ la premiile interna╚Ťionale E! People Choice Awards 2019

1 noiembrie 2019
Adelina Pestri╚Ťu a ajuns noaptea la Spitalul Militar ROL 2 jpeg
Adelina Pestri╚Ťu a c├óstigat premiul pentru cel mai important influencer rom├ón

Adelina Pestri╚Ťu, antreprenor ├«n online, fondator www.edamagazine.ro ╚Öi www.byeda.ro, cu o comunitate total─â de aproape 3 milioane pe social media este c├ó╚Ötig─âtoarea premiului ┬źBest Romanian Influencer┬╗ la premiile interna╚Ťionale E! People Choice Awards 2019.

Cu o acoperire interna╚Ťional─â impresionant─â, pe mai multe platforme, E! a desemnat-o pe Adelina Pestri╚Ťu c├ó╚Ötig─âtoarea ÔÇťBest Romanian Influencer 2019ÔÇŁ ├«n primul an ├«n care aceast─â categorie a fost introdus─â ├«n cadrul celebrelor premii.

Vedeta a publicat mai multe imagini pe re╚Ťelele de socializare, unde le-a ├«mp─ârt─â╚Öit fanilor mai multe secven╚Ťe din cadrul evenimentului de premiere, dar ╚Öi o fotografie cu premiul pe care ╚Öi l-a dorit foarte mult.

image
Adelina Pestri╚Ťu a c├óstigat premiul pentru cel mai important influencer rom├ónFoto Instagram

ÔÇťSocial Media mi-a schimbat via╚Ťa, de fapt, dac─â stau s─â m─â g├óndesc este o mare parte din via╚Ť─â mea. Am creat canalele mele de socializare acum aproape 10 ani, pe c├ónd foarte pu╚Ťini din ╚Ťar─â noastr─â ╚Ötiau c├ót de puternice sunt ca impact ╚Öi mai ales c├ót─â munc─â ╚Öi dedicare implic─â ele. Eu am ├«nv─â╚Ťat pe parcurs experiment├ónd, post├ónd mereu, exprim├óndu-mi opiniile ╚Öi preferin╚Ťele, juc├óndu-m─â, permi╚Ť├ónd ca ochiul online-ului s─â p─âtrund─â ├«n cele mai importante aspecte ale vie╚Ťii mele. Este greu s─â creezi o comunitate online ╚Öi este o permanent─â preocupare s─â o men╚Ťii cu post─âri interesante ╚Öi autentice. Este un job full time pentru mine, ora de ora din via╚Ť─â mea sunt preg─âtit─â cu comunic cu lumea pe canalele mele, mi se pare esen╚Ťial s─â o fac ╚Öi de cele mai multe ori aici tr─âiesc, al─âturi de cei care-mi sunt al─âturi pe Instagram, Facebook sau pe site-urile mele. Ei m─â v─âd a╚Öa cum sunt eu, machiat─â, nemachiat─â, ├«n rochii de gala sau ├«n haine de cas─â, ├«n zile bune sau ├«n zile rele, ├«n situa╚Ťii fericite sau ├«n perioade dramatice. Mi se ├«nt├ómpl─â des s─â realizez c─â al─âturi de mine, la mas─â, acas─â, la evenimente, prezent─âri, shooting-uri sau proiecte sunt eu ├«mpreun─â cu milioanele de oameni din online prin toate live-urile pe care le fac, pentru c─â le permit tuturor accesul la via╚Ť─â ╚Öi universul meu cu bucurie ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â.ÔÇŁ, povestea Adelina Pestri╚Ťu despre aventura zilnic─â pe canalele ei de socializare.

image
Foto Instagram

ÔÇ×Echip─â─â─â─â, AM REU╚śIT!!!! ├Än m├ón─â ╚Ťin Premiul Peoples Choice care este AL VOSTRU!!! Voi m-a╚Ťi f─âcut ceea ce am devenit ast─âzi! Voturile voastre m-au adus pe locul 1, iar peste o s─âpt─âm├ón─â Red Carpet din L.A. -Santa Monica! V─â mul╚Ťumesc din TOT SUFLETUL! Mul╚Ťumesc @eentertainmentromania. SUNT CEA MAI FERICIT─é!!! V─â adorÔÇŁ, a scris Adelina Pestri╚Ťu ├«n dreptul fotografiile publiocate de ea, dup─â ce a fost desmnat─â c├ó╚Ötig─âtoare.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
BeFunky collage (18) jpg
vangelis afp jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub anda adam cluj png
15 1  6 col ed sheeran gettyimages 926240594 jpeg
BeFunky collage (19) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg